ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τους παραμόνευε η μοίρα στην Ιντερ, συνάντηση τελικού για Νάπολι

Η κλήρωση της Νάπολι και της Ιντερ στο Τσάμπιονς λιγκ, όχι μόνο έφερε αρκετά δύσκολους αντιπάλους στον δρόμο τους, ιστορικούς αλλά και πολύ ισχυρούς στα πρωταθλήματα και τα κύπελλα τους, αλλά και πολλά γνώριμα πρόσωπα στις τάξεις των Ιταλών εκπροσώπων και από τους 2 ομίλους.


Η Ιντερ κληρώθηκε για φέτος, στον 2ο όμιλο της διοργάνωσης, σε μια ομάδα συλλόγων όπου θα έχει την Μπαρτσελόνα, μια γνώριμη αντίπαλος για τους Νερατζουρι απ'τις συναντήσεις τους το 2010 στα ημιτελικά της διοργάνωσης, στην σκιά του ηφαιστείου Έιαφιαλαϊόκουλ της Ισλανδίας, που προκάλεσε δεκάδες ακυρώσεις πτήσεων, εξαιτίας της τέφρας που εξαπλώθηκε ως την Ισπανία εκείνη την εποχή, όπου η ιταλική ομάδα αναγκάστηκε να ταξιδέψει 977 χιλιόμετρα! (9 ώρες και 33 λεπτά) ώσπου να παιχτεί η ρεβάνς στην Βαρκελώνη, με προπονητές τότε τους Γκουαρδιολα για τους Μπλαουγκράνα και τον Μουρίνιο για τους Νερατζούρι. Για την ιστορία η Ιντερ προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό της Μαδρίτης νικώντας την 3-1 στο Τζιουζεπε Μεατσα και χάνοντας με 1-0 στον 2ο. Με τη Τότεναμ, η Ιντερ έπαιξε για την φάση των ομίλων την σεζόν 2010/2011, με τους Πετεινούς να διαθέτουν τότε τους Μοντριτς και Μπειλ στην σύνθεση της, να νικούν 3-1 στο Γουάιτ Χαρτ Λειν, και στην Ιταλία να νικά με το ευρύ 4-3 η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ. Το ταξίδι στα αστέρια για το σύνολο του Σπαλετι θα ξεκινήσει στις 18/9 στο Μιλάνο και θα τελειώσει, ευχής όλων με καλό τρόπο, στις 11/12 και πάλι στη Ιταλική Πόλη.


Η Νάπολι, τίθεται να αντιμετωπίσει στον 3 όμιλο, την μη πειστική Παρί Σεν Ζερμέν, την έκπληξη του περσινού Τσάμπιονς λιγκ, Λίβερπουλ του Μοχάμεντ Σαλάχ και τον "Κομπάρσο" Ερυθρό Αστέρα από την Σερβία. Ο Κάρλο Αντσελότι έχει ξαναντιμετώπισει τους Reds σε τελική φάση, και πιο συγκεκριμένα στους 2 μεγάλους τελικούς το 2005 στην Κωνσταντινούπολη, σε μια δραματική αναμέτρηση με την ανατροπή της Λίβερπουλ στο 2ο μισό της αναμέτρησης και της νίκης της στα πέναλτι, στο 4 ο τρόπαιο του Τζεραρντ και της ομάδας του Μπενίτεθ, και το 2007 στην Αθήνα, ως προπονητής των ροσονέρι, με το γκολ του Ιντζαγκι σε τετ α τετ με τον Ρέινα, ενώ το ρολόι στο Ολυμπιακό Στάδιο έγραφε 82' λεπτό, στην 7η κατάκτηση του τροπαίου με τα μεγάλα αυτιά για την Μίλαν. Το ευρωπαϊκό ταξίδι της Νάπολι ξεκινά στις 18/9 από την έδρα του Ερυθρού Αστέρα και δίνει τέλος στις 11/12, όπως με την Ιντερ, στο Άνφιλντ. 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code