ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τους χτύπησε την πόρτα στην κληρωτίδα η...θεία τύχη


Εχθές το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στο Γκριμάλντι Φόρουμ του Μονακό, η κλήρωση της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς λιγκ για το 2018-2019 και εκτός της μοναδικής μας ελληνικής εκπροσώπησης απ'την ΑΕΚ, έχουμε και αρκετές ιταλικές συμμετοχές στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης. 2 εκ των οποίων είναι η πρωταθλήτρια Γιουβέντους και η Ρόμα, η οποία έκανε την υπέρβαση στη περσινή διοργάνωση (λίγους μήνες πριν ουσιαστικά), όπου έφτασε μέχρι και τα ημιτελικά, αποκλεισμένη απ'την Λίβερπουλ, στις οποίες θα αναφερθούμε στους αντιπάλους τους, την προϊστορία και το μεταξύ τους πρόγραμμα,  στο άρθρο που θα διαβάζετε.



ΓΙΟΥΒΈΝΤΟΥΣ: Οι Μπιανκονέρι κληρώθηκαν στο 8ο όμιλο, από τα χέρια του Ντιέγκο Φορλάν, αντιμέτωπη με την αδιάφορη Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ, την πολύ ενισχυμένη Βαλένθια και την δευτεραθλήτρια Ελβετίας Γιουνγκ Μποις. Για την προϊστορία, ούτε με την ισπανική ομάδα ούτε και με την ελβετική έχει συναντηθεί κάποτε στο παρελθόν, είτε σε ανεπίσημο είτε σε επίσημο παιχνίδι. Με την Μάντσεστερ έχει παίξει σε 8 αγώνες σε επίπεδο κυπέλλου πρωταθλητριών και Τσάμπιονς λιγκ όπου μετονομάστηκε το 1992, σε φάση ομίλων και τελική φάση (συναντήθηκαν σε διπλούς ημιτελικούς το 1999, με νικήτρια την ομάδα του Μάντσεστερ, συνολικού σκορ 4-3, και αμέσως μετά κατέκτησε το τρόπαιο με τα μεγάλα αυτιά στην μεγάλη ανατροπή της Βαρκελώνης στην Μπάγερν, με την ιστορική κεφαλιά του Σόλσκιερ στα τελευταία 3 λεπτά του αγώνα). Το ευρωπαϊκό ταξίδι των Γιουβεντίνων ξεκινά από το Μεστάγια στις 19/9 και ολοκληρώνεται στην Βέρνη στις 12/12


ΡΟΜΑ: Οι Ρωμαίοι είχαν την τύχη να κληρωθούν στον αμέσως προηγούμενο, τον 7ο όμιλο, με αντιπάλους τις Ρεαλ Μαδρίτης, την πρωταθλήτρια Ευρώπης στο Κίεβο, την δευτεραθλήτρια Ρωσίας ΤΣΣΚΑ Μοσχας και την πρωταθλήτρια Τσεχίας, με απευθείας ανάθεση στην φάση των ομίλων Βικτόρια Πλζέν. Με τους Μερένγχες έπαιξε κάμποσες φορές στο παρελθόν, σε φάση ομίλων και τελική φάση (16), με την πιο ευρεία συνάντηση τους, αυτή του 2008, με τις δυο νίκες του Τοτι και της παρέας με 2-1 στο Ολίμπικο και το Σαντιάγκο Μπερναμπέου. Με την ΤΣΣΚΑ ξανασυναντήθηκε σε όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, την σεζόν 2014/2015 με την Ρόμα να συλλέγει 4 βαθμούς συνολικά, νικώντας την με 5-1 στην Ρώμη και χάρισε βαθμούς στην Μόσχα, παίρνοντας το Χ με 1-1, ενώ με την Βικτόρια Πλζέν έπαιξε 2 σεζόν πριν, στους ομίλους του Γιουρόπα με 1-1 εκτός έδρας και νικώντας την 4-1 στην έδρα της στην αιώνια πόλη. Το ταξίδι του Ντι Φραντσέσκο και των παικτών του ξεκινά από την έδρα της Ρεαλ στις 19/9 και ολοκληρώνεται στις 12/12 στην Τσεχία.


PRIMA GIORNATA - 19/09
Real Madrid-Roma ore 21.00

SECONDA GIORNATA - 2/10
Roma-Viktoria Plzen ore  21.00

TERZA GIORNATA - 23/10
Roma-Cska ore 21.00

QUARTA GIORNATA - 7/11
Cska-Roma ore 21.00


QUINTA GIORNATA - 27/11
Roma-Real Madrid ore 21.00


SESTA GIORNATA - 12/12
Viktoria Plzen-Roma ore 18.55

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code