ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ξεκινάει για το back to back απέναντι στον ΠΑΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΕΚ ΠΑΣ ΓΙΆΝΝΙΝΑ
Μπορεί η σεζόν για την Α.Ε.Κ να έχει ξεκινήσει ήδη μιας και μετράει ήδη τρία επίσημα παιχνίδια αλλά σήμερα το βράδυ στης 21:30 ( NovaSports2)  στο Ο.Α.Κ.Α θα ξεκινήσει να υπερασπίζεται τα κεκτημένα της περσινής σεζόν απέναντι στον ΠΑΣ ΓΙΆΝΝΙΝΑ.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι πάντα δυνατός και αξιόμαχος αντίπαλος, με τον προπονητή της ΑΕΚ να ετοιμάζει κάποιες αλλαγές. Εκτός είναι ο τιμωρημένος Οικονόμου, ο οποίος κουβαλάει κόκκινη κάρτα από το Ιταλικό πρωτάθλημα και οι ανέτοιμοι Τσιγκρίνσκι, Μπογέ και Αλμπάνης, ενώ θα γίνουν και αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Και αυτό διότι οι κιτρινόμαυροι έχουν το μυαλό τους και στον επαναληπτικό της Τρίτης με την Βίντι στο Ο.Α.Κ.Α. Ο Ουζουνίδης αναμένεται να ξεκινήσει το παιχνίδι με τον Μπάρκα κάτω από τα δοκάρια, τον Γκάλο δεξί μπακ, τον Λόπες αριστερό μπακ, τον Λαμπρόπουλο με τον Τσόσιτς στο κέντρο της άμυνας, τον Σιμόες με τον Αλεφ στον άξονα, τον Μπακασέτα δεξιά στην επίθεση, τον Μάνταλο αριστερά και τον Λιβάγια πίσω από τον Πόνσε στην γραμμή κρούσης. Θέση βασικού διεκδικούν επίσης οι Μπακάκης, Γαλανόπουλος και Κλωναρίδης.

Αντίθετα, ο Πετράκης φέρεται να καταλήγει σε ένα 4-4-2 για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση με τον Βελλίδη στην εστία και τους Αποστολόπουλο, Σκόνδρα, Μιχαήλ και Τσικάρσκι στην άμυνα. Οι τέσσερις της μεσαίας γραμμής θα είναι οι Κάστρο, Λίλα, Γιάκος και Νικολιάς, ενώ επιθετικό δίδυμο θα είναι οι Κόντε και Κριζμάν.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code