ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Φορτουνιασμένος Ολυμπιακός , 3-1 την Μπέρνλι!

Με το ένα πόδι στους ομίλους του Europa League είναι πλέον η ομάδα του Πειραιά, αφού επικράτησε με το ευρύ 3-1 της αγγλικής και πάντα επικίνδυνης Μπέρνλι.
Απόλυτο πρόσωπο του αγώνα , ο Κώστας Φορτούνης που με 2 προσωπικά του γκολ αλλά και 1 ασσίστ έσπρωξε τον Ολυμπιακό πιο πολύ προς τον στόχο.

Το πρώτο γκολ ήρθε στο 19' μετά από άψογη εκτέλεση απευθείας φάουλ του Φορτούνη.Το γκολ για την Μπέρνλι για την ισοφάριση, που τους έβαλε ξανά στο παιχνίδι ήταν στο 33' με τον Γουντ να ευστοχεί από τα 11 μέτρα σε πέναλτι που κέρδισαν, λόγω μαρκαρίσματος του Καμαρά πάνω στον σκόρερ.Το 2-1 στο 48' από τον Ανδρέα Μπουχαλάκη που με κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, ύστερα από σέντρα φάουλ του Φορτούνη.Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε από το πρόσωπο του αγώνα, ο Φορτούνης έγραψε το 3-1 με πέναλτι στο 60' , με τον Γκίμπσον να παίρνει την κάρτα λόγω του χεριού που έκανε αναγκάζοντας τον διαιτητή να σφυρίξει πέναλτι.

Κλειδί του αγώνα, ο τρόπος που αντιμετώπισαν οι ερυθρόλευκοι το ματς στο δεύτερο μέρος, όπου ανάγκασαν τους Άγγλους να χάσουν ...την γη κάτω από τα πόδια τους!

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Ποντένσε, Χριστοδουλόπουλος (84' Ανσαριφάρντ), Φορτούνης (88' Φετφατζίδης), Γκερέρο.

Μπέρνλι(Σον Ντάις): Χίτον, Μπάρντσλεϊ, Λονγκ, Γκίμπσον, Γουόρντ (66' Λένον), Κορκ, Χένρικ, Τέιλορ, Γκούντμουνσον (76' Βόουκς), Μπαρνς, Γουντ (62' Ταρκόφσκι).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code