ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Για τη πτήση στα αστέρια μετά από 12 χρόνια

Αποτέλεσμα εικόνας για βίντι αεκ

Έτοιμη να πετάξει στους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League φαίνεται πως είναι η πρωταθλήτρια Α.Ε.Κ καθώς σήμερα στο Ο.Α.Κ.Α ετοιμάζεται να ξανά νικήσει την Βίντι με κεκτημένη ταχύτητα μετά τις τρεις συνεχόμενες νίκες που έχει σε Ευρώπη και Ελληνικό πρωτάθλημα.
Παρότι οι κιτρινόμαυροι είναι με ανεβασμένη ψυχολογία  λόγω των καλών εμφανίσεων δεν λείπουν οι απουσίες λόγω τραυματισμών και σε αυτό το παιχνίδι. Πιο συγκεκριμένα ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα στερηθεί και σε αυτό τον αγώνα τις υπηρεσίες του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, μιας και ο Ουκρανός στόπερ έχει αρχίσει να μπαίνει σιγά σιγά σε κομμάτι του κανονικού προγράμματος της προπόνησης. Ο Εβρίτης τεχνικός δεν θα έχει στην διάθεση του ούτε τον Ροντρίγκο Γκάλο ούτε τον Τάσο Μπακασέτα τον καθένα για διαφορετικό λόγο. Για την ακρίβεια ο Βραζιλιάνος μπακ-χαφ αποκόμισε έναν τραυματισμό από το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα και συγκεκριμένα θλάση αριστερού δικεφάλου  πρώτου βαθμού.  Έτσι, λοιπόν ο Έλληνας τεχνικός πιθανότατα να προβεί σε αλλαγές στην επιθετική γραμμή της ομάδας και πιθανόν να χρησιμοποιήσει εξαρχής τον Βίκτωρα Κλωναρίδη στο δεξί άκρο της επίθεσης λόγω απουσίας των προαναφερθέντων, με τον αρχηγό Πέτρο Μάνταλο να αγωνίζεται στο αριστερό φτερό της επίθεσης, τον Μάρκο Λιβάϊα πίσω από τον Πόνσε που έδειξε μπορεί να αγωνιστεί με μεγάλη άνεση στην επίθεση και ειδικά να συνεργαστεί με τον Κροάτη επιθετικό.
Οι υπόλοιπες θέσεις δεν αναμένονται να αλλάξουν. Ο Μπάρκας αναμένεται να είναι κάτω από τα δοκάρια με την τετράδα στην άμυνα να είναι οι Μπακάκης, Οικονόμου ή Τσόσιτς, και Χουλτ στην τετράδα. Αμυντικά χαφ αναμένεται να είναι οι Σιμόες και Γαλανόπουλος όπως και στο πρώτο παιχνίδι.
Οι Ούγγροι αναμένεται να έρθουν εδώ για την δική τους υπέρβαση σύμφωνα με τις δηλώσεις που έχουν κάνει το προηγούμενο διάστημα.
 Με διαιτητή τον Σιμόν Μαρτσίνιακ θα διεκδικήσει η ΑΕΚ την πρόκριση στους ομίλους του Champions League , στη σημερινή ρεβάνς με την Βίντι. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code