ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πικρός αποκλεισμός,Αστέρας Τρίπολης- Χιμπέρνιαν 1-1

Ο Αστέρας υποδέχτηκε την Χιμπέρνιαν στην ρεβανς του 3-2 που έγινε στην Σκωτία
.Ο Αστέρας μπήκε δυνατά στο ματς ωστόσο βρέθηκε πίσω στο σκορ από το πρώτο ημίχρονο.Ο Τσιλιανίδης ισοφάρισε για τον Αστέρα ένα γκολ όμως το οποίο δεν ήταν αρκετό για να δώσει το εισιτήριο στον Αστέρα.
Α ΗΜΙΧΡΟΝΟ:
Η μεγάλη φάση του ημιχρόνου χάθηκε από την κεφαλιά του Τσιλιανίδη στο 41ο λεπτό.Στο 44ο λεπτό ολέθριο λάθος για τον Ιγκλέσιας ο Καμπέρι πήρε την μπάλα και πάσαρε στον ΜακΓκιν ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0.
Β ΗΜΙΧΡΟΝΟ:
Στο 48ο λεπτό έγιναν δυσκολότερα τα πράγματα για τον Αστέρα καθώς αποβλήθηκε ο Μανιάς με δεύτερη κίτρινη.Στο 55ο λεπτό όμως ισοφάρισε για τον Αστέρα με σουτ  ο Τσιλιανίδης μετά από πάσα του Κώτσιρα.Στο 70ο λεπτό σημειώνεται απίστευτη φάση με τον Ιγκλέσιας μόνος του μπροστά στο τέρμα να μην μπορεί να σκοράρει με κεφαλιά.Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι τέλος με τον Αστέρα να χάνει την πρόκριση από την σκωτσέζικη Χιμπέρνιαν.

Αστέρας (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Κυριακόπουλος, Βαλιέντε (90' Σάλας), Τριανταφυλλόπουλος, Κώτσιρας, Ιγκλέσιας, Μπελόκ (57' Δουβίκας), Μουνάφο, Τσιλιανίδης, Καλτσάς (78' Ρόλε), Μανιάς.

Χιπέρνιαν (Νέιλ Λένον): Μπογκτάν, Χάνλον, ΜακΓκρέγκορ (78' Γουίτακερ), Άμπροουζ, Στέβενσον, Γκρέι, ΜακΓκιν, Μάλαν (90' +2' Πόρτιους), Σλίβκα (88' ΜπάρτλεΪ), Μπόιλ, Καμπερί.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code