ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Είχε Λάζαρο, Ολυμπιακός - Λεβαδειακός 1-0

Ο Ολυμπιακός υποδέχτεικε στο Γεώργιος Καραϊσκάκης τον Λεβαδειακό για την πρώτη αγωνιστική της Super League. Λίγος ο κόσμος στο Φαληρικό γήπεδο.
Ο Ολυμπιακός θέλει την φετινή σεζόν να επιστρέψει στην κορυφή της ελληνικής Super League κατακτώντας τον τίτλο. Στον αντίποδα οι Βοιωτοί θέλουν να κάνουν το κάτι παραπάνω φέτος.


Α ΗΜΙΧΡΟΝΟ:

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Ολυμπιακό να πιέζει ψηλά στον αγωνιστικο χώρο. Στο 17ο λεπτό η κατοχή ήταν 72%-28% υπέρ των ερυθρόλευκων χωρίς όμως  να μπορούν να βρουν λύση για να σημειώσουν κάποιο τέρμα. Ο Ολυμπιακός πίεζε τον Λεβαδειακο που τον "περίμενε" στο μισό γήπεδο αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι. Ο Λεβαδειακός προσπαθούσε να απειλήσει κυρίως με αντεπιθέσεις. Στο 43ο λεπτό ωραία προσπάθεια του Φορτούνη μέσα στην περιοχή τον ανατρέπει ο Ζησόπουλος και πέναλτι για τον Ολυμπιακό. Ο Φορτούνης θα το εκτελέσει και θα τον κερδίσει ο Επασί που απέκρουσε πέφτοντας στην αριστερή γωνία και κράτησε το 0-0. Έτσι τελείωσε το πρώτο μέρος χωρίς κάποια άλλη ευκαιρία.

Β ΗΜΙΧΡΟΝΟ:

Δυνατά μπήκε και στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός που ψάχνει το γκολ. Ίδια εικόνα με το πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός έχει την κατοχή αλλά δεν μπορεί να δημιουργήσει ευκαιρίες στην περιοχή του Επασί. Στο 59ό λεπτό ο Χασάν επιχείρησε ένα σουτ αλλά βρήκε το αριστερό κάθετο δοκάρι του Επασί. Αυξάνει την πίεση ο Ολυμπιακός και αυτό φέρνει το γκολ για τους Πειραιώτες. Στο 62ό λεπτό εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Χριστοδουλόπουλου η μπάλα κατέληξε στην αριστερή γωνία του Επασί και 1-0 για τον Ολυμπιακό. Μέχρι το τέλος του αγώνα ο Ολυμπιακός πιεσε τον Λεβαδειακό για ένα γκολ ακόμη για να κλειδώσει το παιχνίδι αλλά δεν μπορούσε να κερδίσει τον πολύ καλό σήμερα Επασί. Έτσι κύλησε το παιχνίδι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης με τον Ολυμπιακό να ξεκινάει με το "δεξί" τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα.


Οι συνθέσεις των δύο ομαδων:

Ολυμπιακός: Γιαννιώτης, Ελαμπντελαούι, Μεριά, Βούκοβιτς, Τσιμίκας, Καμαρά, Φορτούνης, Χριστοδουλόπουλος, Πάρντο, Γκερέρο

Λεβαδειακός: Επασί, Τσαμούρης, Κρνέτα, Ζησόπουλος, Ντιόγκο, Μητρόπουλος, Ομο, Νάνγκις, Γιακουμάκης, Σουμπίνιο, Μαρκόβσκι. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code