Μαρτίνς:«Ψάχνουμε περισσότερη εμπειρία»

Καθώς, ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο Ζέεφελντ για το στάδιο της προετοιμασίας του ο Μάρτινς μίλησε στους δημοσιογράφους για την φιλοσοφία του που θέλει να περάσει στην ομάδα αλλά έκανε λόγο και για τα μεταγραφικά.
Σύμφωνα με τον οποίο το ρόστερ της ομάδας δεν έχει ακόμη κλείσει.

Αναλυτικά:

Για την πορεία της προετοιμασίας και τα φιλικά, είπε: "Ναι μεν είναι φιλικά παιχνίδια, αλλά θέλουμε να έχουμε τη φιλοσοφία του νικητή που εκφράζει τον Ολυμπιακό. Αυτοί οι αγώνες είναι ένα κομμάτι της δουλειάς μας. Δεν έχει σημασία πόσα θα είναι αυτά τα φιλικά, αλλά σε κάθε ένα από αυτά να βάζουμε στο παιχνίδι μας τα στοιχεία που δουλεύουμε και θέλουμε να έχουμε σαν ομάδα. Όταν βλέπω βελτίωση και όλες αυτές τις ιδέες που έχω στο μυαλό μου για την ομάδα, τότε είμαι ευχαριστημένος. Κρατάω τη δουλειά των ποδοσφαιριστών μου, το πώς δουλέψαμε συνολικά σαν ομάδα. Πέρα από τα αποτελέσματα, με ενδιαφέρει ο τρόπος που δουλέψαμε, η μεγάλη προσπάθεια που έχουν κάνει οι παίκτες, γιατί αυτό το πρώτο στάδιο είναι πολύ σημαντικό".

Για τη φιλοσοφία του ανέφερε: "Θέλω η δική μου ομάδα να είναι πολύ επιθετική. Και όταν χάνει την μπάλα να πιέζει τον αντίπαλο για να ανακτά άμεσα την κατοχή. Ξέρουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε πολλές ομάδες που θα παίζουν κλειστά και πρέπει να είμαστε έξυπνοι κι έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε αυτές τις άμυνες. Γι’ αυτό χρειαζόμαστε πολύ κατοχή της μπάλας και έλεγχο του παιχνιδιού".

Για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο σχολίασε: "Δεν συνηθίζουμε οι προπονητές να μιλάμε ατομικά για παίκτες. Αυτό όμως που έχω να πω για τον Λάζαρο είναι πως δουλεύει σκληρά για την ομάδα. Αν υπάρχει σωστή ομαδική δουλειά και σε αυτή προστίθενται ατομικά χαρακτηριστικά, τότε ακόμη καλύτερα".

Για το ρόστερ του Ολυμπιακού, αποκάλυψε: "Μετά από 20 μέρες με την ομάδα έχω πάρει κάποιες αποφάσεις. Από τη Δευτέρα και μετά δεν θα έχουμε τους ίδιους παίκτες για το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας. Πρώτα θα ήθελα να ενημερώσω προσωπικά εκείνους που δεν θα συνεχίσουν μαζί μας. Έχω εντοπίσει τις ανάγκες και πιστεύω ότι σε μικρό χρονικό διάστημα θα έρθουν άλλοι 3-4 παίκτες στο ρόστερ. Δεν είναι ότι θέλουμε κι άλλη ποιότητα, αλλά αυτό που ψάχνουμε είναι περισσότερη εμπειρία, γιατί η χρονιά θα είναι πολύ μεγάλη".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια