ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Άνταμ:Αδικημένος ή δικαιολογημένος ;

Ο Τζανετόπουλος από εχθές αποτελεί παρελθόν για την κιτρινόμαυρη οικογένεια.
Ο αγαπημένος για τους φίλους και μη της Ένωσης , Άνταμ είδε πως δεν υπάρχει μέλλον στην ΑΕΚ και πήρε την απόφαση με βαριά καρδιά να αποχωρήσει για άλλα μέρη.

Ο ίδιος παίκτης που πριν λίγα χρόνια απασχολούσε την Σεβίλλη και άλλα μεγάλα κλαμπς της Ευρώπης από εχθές ανήκει στο δυναμικό του Απόλλωνα Σμύρνης. Ομάδα κάτω του μετρίου κακά τα ψέματα και ας με συγχωρέσουν οι φίλοι της ομάδας.

Κατά πολλούς ο Έλληνας αμυντικός και ένα φεγγάρι επί Δέλλα αμυντικός χαφ, ήταν αδικημένος. Όταν όμως οι Κετσπάγια,Ζοζέ Μοράις,Χιμένεθ αλλά και Ουζουνίδης δεν σε έχουν στα βασικά τους πλάνα κάτι σημαίνει...Επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση .Το ότι έχει ταλέντο αυτό δεν αμφισβητείται , φάνηκε άλλωστε όταν μετά από αγωνιστική απραγία μπήκε βασικός στην αναμέτρηση του Σαν Σίρο με την Μίλαν και έπαιξε σαν τον πιο έμπειρο παίκτη που διαθέτει η ομάδα.

Κάτι έλειπε από τον ίδιο τον παίκτη όπως όλα δείχνουν και αυτό δεν το είδε μόνο ένας αλλά πολλοί . Δεν θα μπορούσε, ωστόσο σε όλη του την ζωή να περιμένει πότε θα πάρει τις βασικές του ευκαιρίες. Όμως, ευκαιρίες πήρε πολλές και όχι μηδαμινές όπως κάποιοι θέλουν να πιστεύουν. Αγωνίστηκε πολλές φορές, όχι μόνο σε ανούσιους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος αλλά και σε σημαντικά παιχνίδια είτε εγχώρια είτε στην Ευρώπη.

Δικαιολογημένος κρίνεται επομένως για την επιλογή του να ενταχθεί στο δυναμικό άλλης ομάδας, όχι όμως ως δανεικός αλλά ως ελεύθερος.Γιατί όμως Απόλλων Σμύρνης; Μήπως έβαλε πολύ χαμηλά τον πήχη; Υπήρξαν προτάσεις και από σημαντικότερου βεληνεκούς ομάδες, οι επιλογές όμως δικές του , ο ίδιος γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τι θέλει να κάνει.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code