ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Λαμία: Πρώτη προπόνηση με ελλείψεις αλλά και εκπλήξεις

Οι "κυανόλευκοι" υπό την καθοδήγηση του Μπάμπη Τεννέ για ακόμη μια σεζόν, σήμερα το απόγευμα θα κάνουν την πρώτη προπόνηση με στόχο την παραμονή στην πρώτη κατηγορία και ίσως ένα βήμα παραπάνω σε σχέση με την περσινή χρονιά.


Η προπόνηση θα είναι ανοιχτή για τον κόσμο της ομάδας που αναμένεται να δώσει δυναμικό παρών. Οσον αφορά το ρόστερ δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα παρόλο που έχουν ανανεώσει 7 ποδοσφαιριστές, ενώ έχουν ολοκληρωθεί 5 μεταγραφές.

"Πάμε Λαμία" Ξανά

Η ανακοίνωση του ερασιτεχνη:

Αγαπητά μέλη και φίλοι,
Η 1η παρουσία της ομάδας μας στη Super League ήταν ομολογουμένως επιτυχημένη. Επιτυχία που έγκειται στο ότι αν και νεοφώτιστη, εμφάνισε αξιόμαχο σύνολο, αγωνίστηκε καθαρά και με το κεφάλι ψηλά, τηρήσε το fair play, απέσπασε τα εύσημα για τη φιλοξενία που προσέφερε στην έδρα της και εξέπληξε ευχάριστα όπου κι αν έπαιξε. 
Με τον τρόπο αυτό δίκαια κέρδισε τον σεβασμό φιλάθλων και αντιπάλων, όπως είχαμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε παρακολουθώντας την παντού από κοντά.
Η παρουσία και παραμονή στην μεγάλη κατηγορία πιστώνεται στο πείσμα και τη μεθοδικότητα του Π. Παπαϊωάννου, του Γ. Ποντίκα και της Διοίκησης, στο εργατικό και έμπειρο προπονητικό τιμ και στο ομαδικό – αγωνιστικό πνεύμα των παικτών.
Μπροστά μας τώρα βρίσκεται μια νέα πρόκληση αφού το νέο πρωτάθλημα προβλέπεται ακόμα πιο ανταγωνιστικό και η καλή πορεία της «ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964» απαιτεί πιο ισχυρή παρουσία των φιλάθλων και πιο μαζική ενίσχυση με προμήθεια καρτών διαρκείας και εισιτηρίων.
Ξεκινώντας από την «πρώτη» της ομάδας μας στις 4 Ιουλίου και για όλη τη σεζόν 2018-2019, ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ, Ερασιτέχνης και Φίλαθλοι ενώνουμε τις δυνάμεις μας ώστε να καθιερωθούμε στη μεγάλη κατηγορία συνεχίζοντας με όνειρα τη λαμπρή ιστορία του Συλλόγου.
Γι αυτό πρέπει να… «ΠΑΣ Λαμία» Ξανά !!
Για το ΔΣ του «ΠΑΣ Λαμία 1964»



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code