ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Που χάθηκες ρε Γιώργο;

O λόγος για τον Γιώργο Μανθάτη,τον 21χρονο εξτρέμ του Ολυμπιακού που αγωνίζεται στα τμήματα της ομάδας μόλις τα τελευταία 3 χρόνια.
Το 2015 λοιπόν ήρθε,αγωνίστηκε στην Κ20 για ένα χρόνο κι μετέπειτα με τον τότε ερχομό του Μπέντο προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα μαζί με τους κολλητούς και συμπαίκτες του,Πάνο Ρέτσο και Δημήτρη Νικολάου.Στις πρώτες του εμφανίσεις με την ερυθρόλευκη φανέλα έδειξε πως άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά.Μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα δεν κέρδισε μόνο τον προπονητή του Πάουλο Μπέντο αλλά και τους φιλάθλους της ομάδας!

Αξιοσημείωτο είναι πως ο Μπέντο του είχε δείξει εμπιστοσύνη καθώς τον είχε χρησιμοποιήσει σε 9 Ευρωπαικά παιχνίδια.Συνολικά φόρεσε 27 φορές την ερυθρόλευκη πετυχαίνοντας 2 γκολ.

Η...κατηφόρα ξεκίνησε από τον ερχομό του Έλληνα προπονητή Τάκη Λεμονή που ''έπιασε'' λιμάνι στα τέλη Μαρτίου το 2017.Ο νεαρός εξτρέμ δεν έπαιρνε ευκαιρίες,παρέμεινε αρκετές φορές εκτός 18άδας ή ακόμα κι όταν ήταν μέλος της αποστολής,έμενε στον πάγκο.

Το ίδιο καλοκαίρι δίνεται δανεικός στον ΠΑΣ Γιάννενα που είχε μια φούλ σεζόν μετρόντας 34 εμφανίσεις σε Super League και Κύπελλο χωρίς να σκοράρει ούτε ένα τέρμα.Εν κατακλείδι η καρίερα του στον ΠΑΣ δεν θεωρείται επιτυχημένη καθώς οι Ηπειρώτες ήλπιζαν στο κάτι παραπάνω που δεν το πήραν.

Και έρχεται το φετινό καλοκαίρι που ''κόβεται'' από το πρώτο μέρος της προετοιμασίας στο Ζέεφελντ και η διοίκηση του Ολυμπιακού ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του νεαρού εξτρέμ,επιθυμόντας να τον δώσει με την μορφή δανεισμού.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code