ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Με πρωταγωνιστή τον Νεϊμάρ στους 8 η Βραζιλία


Πρόκειται για το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ, τη στιγμή αυτή. Με πολλές μεγάλες εθνικές ομάδες εκτός συνέχειας, αλλά κυρίως μέσω των δικών της πειστικών εμφανίσεων
στο θεσμό η "Σελεσάο" δικαιολογεί πλήρως τις τεράστιες προσδοκίες. Με μεγάλη ισορροπία σε όλες τις γραμμές, με αστείρευτη μεσοεπιθετική ποιότητα αλλά και με αξιόπιστο τερματοφύλακα που έχει δεχτεί μόλις 1 γκολ σε 4 ματς, η Βραζιλία είναι στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ξεπερνώντας πριν από λίγη ώρα το εμπόδιο του Μεξικού.

Πολυτιμότερος της ομάδας του Τίτε ήταν ο Νεϊμάρ, ο οποίος άνοιξε το δρόμο για την πρόκριση με κοντινή προβολή στο 49’ και δημιούργησε το 2-0 για το Φιρμίνο στο 89’. Βεβαίως συγκέντρωσε τα βλέμματα και με τους ... θεατρινισμούς προσπαθώντας να εκμαιεύσει κόκκινη κάρτα σε αντιπάλους, κάτι το οποίο είναι πραγματικά αχρείαστο και δεν τιμά τον σταρ της Παρί.

Οι συνθέσεις:

Βραζιλία (Τίτε): Άλισον, Φάγκνερ, Τιάγκο Σίλβα, Μιράντα, Φιλίπε Λουίζ, Γουίλιαν (90’ Μαρκίνιος), Παουλίνιο (80’ Φερναντίνιο), Κασεμίρο, Νεϊμάρ, Φελίπε Κοουτίνιο (86’ Φιρμίνο), Γκάμπριελ Ζεσούς.

Μεξικό (Οσόριο): Οτσόα, Άλβαρες (55’ Τζόναθαν Ντος Σάντος), Αγιάλα, Σαλσέδο, Γκαγιάρδο, Έρέρα, Μάρκες (46’ Λαγιούν), Γκουαρδάδο, Κάρλος Βέλα, Λοσάνο, Ερνάντες (60’ Χιμένες).



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code