ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μουντιάλ 2018: Το πρόγραμμα της ημέρας

Το τρίτο ζευγάρι των προημιτελικών κρίθηκε χθες με τις προκρίσεις  της Βραζιλίας και του Βελγίου αντίστοιχα, ενώ σήμερα ολοκληρώνεται η φάση των 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Η χθεσινη μέρα θύμισε λίγο παραπάνω κλασικές αναμετρήσεις και αποτελέσματα Παγκοσμίου Κυπέλλου με τα φαβορί Βραζιλία και Βέλγιο να προκρίνοται στην φάση των 8 και να αποτελούν το τρίτο ζευγάρι των προημητελικών.
Πιο συγκεκριμένα η Βραζιλία προκρίθηκε έπειτα από νίκη με 2-0 απέναντι στο Μεξικό με τα δύο τέρματα να σημειώνονται στο δεύτερο ημίχρονο και με πρωταγωνιστή τον Νειμάρ όπου με ένα γκολ και μία ασσίστ ανακηρύχθηκε σε MVP της αναμέτρησης.
 Στο άλλο παιχνίδι της χθεσινής ημέρας το Βέλγιο,  αν και βρέθηκε να χάνει με 0-2 έως το 53ο λεπτό της αναμέτρησης από την Ιαπωνία,  έδειξε χαρακτήρα μεγάλης ομάδας και κατάφερε να πάρει στις καθυστερήσεις του αγώνα την ανατροπή και την πρόκριση με 3-2.
 Η φάση των 16 του Μουντιάλ ολοκληρώνεται σήμερα με την 1η του 6ου ομίλου Σουηδία να αντιμετωπίζει την 2ή του 5ου ομίλου Ελβετία, ενώ στο έταιρο παιχνίδι της ημέρας η 1η του 7ου ομίλου Κολομβία αντιμετωπίζει την 2η του 8ου ομίλου Αγγλία.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

17.00: Σουηδία-Ελβετία

21.00: Κολομβία-Αγγλία

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code