ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μουντιάλ 2018:Αυτή η Αγγλία δεν χάνει, Σουηδία-Αγγλια 0-2

Σουηδία και Αγγλία αναμετρήθηκαν στον τρίτο κατά σειρά προημιτελικό του Παγκόσμιου Κυπέλου για το τριτο από τα τέσσερα εισιτήρια των ημιτελικών.

Τα αλλά δυο εισιτήρια έχει πάρει η Γαλλία με το Βέλγιο και ένα ακόμα θα το μάθουμε στον βραδινό αγώνα ανάμεσα στην Ρωσία και στην Κροατία.

Οι δύο ομάδες κυκλοφορούν την μπάλα αλλα δεν μπορούν να βρουν λύσεις απέναντι στις αντίπαλες άμυνες.Ετσι στα πρώτα 15' είναι ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι.Στα επόμενα λεπτά η Αγγλία δειχνει να εχει ανέβει στο γήπεδο κάτι που μετουσιώνεται σε γκολ για τους νησιώτες. Ο Γιάνγκ εκτελεί κόρνερ από τα αριστερά ο Μαγκουάιρ πιο ψηλά από όλους νικά και τον Όλσεν και κάνει στο 29ο λεπτό το Σουηδία-Αγγλια 0-1.Μετά το γκολ της Αγγλίας η Σουηδία αντί να αντιδράσει κλείστηκε στα καρέ της από της πίεση των Άγγλων για ένα δευτερο γκολ κάτι το οποιο δεν ήρθε μέχρι την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Σουηδία ξεκίνησε καλύτερα τον αγώνα χωρίς όμως να μπορέσει να ισοφαρίσει.Ισορρόπισαν το παιχνίδι οι Άγγλοι έχοντας την κατοχή της μπάλας.Φοβερη φάση και γκολ για την Αγγλία στο 59'.Γλυκιά σέντρα του Λίνγκαρντ ο Αλί πιάνει την κεφαλιά νικά τον Όλσεν και κάνει το 0-2 για τους Άγγλους.Προσπαθούν για το κάτι παραπάνω οι Σουηδοί αλλά εις μάτην.Ο ρυθμός του αγώνα έχει πέσει.Οι Σουηδοί πιέζουν οι Άγγλοι είναι με το ενα πόδι στην επόμενη φάση και απλά περιμένουν να τελειώσει το παιχνίδι. Τέλος του αγώνα πανηγυρική πρόκριση για την Αγγλία.


Συνθέσεις των ομάδων:



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code