ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Η Γαλλία δεν αστειεύεται,0-2 την Ουρουγουάη

Σ' ένα παιχνίδι που τα πρώτα λεπτά δεν κυλούσαν θετικά για την Γαλλία εν τέλει οι «τρικολόρ» κατάφεραν να πάρουν την νίκη με 0-2 και να πανηγυρίσουν την πρόκριση τους στα ημιτελικά.
Οι Λατινοαμερικάνοι πίεζαν σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, όμως οι Γάλλοι με πρωταγωνιστές τους Κιλιάν Εμπαπέ,Γκριεζμάν και τον Πογκμπά κατάφεραν να συνέλθουν γρήγορα ουσιαστικά και να να ανοίξουν το σκορ.

Στο 40' έγινε το 0-1 με κεφαλιά του Ραφαέλ Βαράν ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Αντουάν Γκριεζμάν.Δυνατά μπήκε και στο δεύτερο η Γαλλία , κάτι που μετουσιώθηκε σε γκολ στο 61' με τον Γκριεζμάν να σουτάρει από μακρινή απόσταση και τον Μουσλέρα να αντιδρά πολύ άσχημα και να χάνει την μπάλα μέσα από τα χέρια του, η οποία κατέληξε στο βάθος της εστίας του.Ένα γκολ που δεν πανηγύρισε ο επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης, λόγω των ισχυρών δεσμών που τον δένουν με την σημερινή του αντίπαλο-χώρα.

Το πρόβλημα της Ουρουγουάης ήταν ξεκάθαρα η απουσία του Καβάνι, λόγω του τραυματισμού που αποκόμισε από την αναμέτρηση με την Πορτογαλία.Ο Στουάνι έκανε ότι πέρναγε από το χέρι του, όμως η χημεία δεν ήταν ίδια με τους υπόλοιπους βασικούς 11.

Ουρουγουάη (Ταμπάρες): Μουσλέρα – Κάσερες, Χιμένες, Γοδίν, Λασάλτ – Νάντες (73’ Ουρεταβίσκαγια), Τορέιρα, Βεσίνο, Μπετανκούρ (58’ Γκονζάλες) – Λ. Σουάρες, Στουάνι (58’ Ροντρίγκες)

Γαλλία (Ντεσάν): Γιορίς – Παβάρ, Βαράν, Ουμτιτί, Ερναντέζ – Καντέ, Πογκμπά, Τολισό (79’ Νζονζί) – Γκριζμάν, Εμπαπέ, Ζιρού 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code