ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ο Ricciardo θέλει να αποφύγει μια ποινή θέσεων στην εκκίνηση του GP του Καναδά


Φαίνεται πως άνοιξε για τα καλά.. η όρεξη του πιλότου της Red Bull, Daniel Ricciardo,μετά τη νίκη του στο Μονακό, τη δεύτερη για εφέτος.
Ο Αυστραλός μετά τις χθεσινές δηλώσεις του στο Μόντρεαλ, ανακοίνωσε πως δεν σκοπεύει να χρησιμοποιήσει νέα μέρη στον κινητήρα του σε αυτό τον αγώνα, παρά την αρχική σκέψη που εξέφρασε ο Adrian Newey, νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα ότι η αυστριακή ομάδα θα προχωρούσε σε αλλαγές στο power unit.

Ωστόσο, ο Riccardo αποκάλυψε στο Μόντρεαλ ότι η Red Bull μπορεί να χρησιμοποιήσει ξανά ένα εξάρτημα MGU-K που άλλαξε και πάλι στην Κίνα και για το λόγο αυτό απέρριψε μια ποινή για την ώρα.

Ο πρωταγωνιστής του αγώνα του Μονακό, όταν ρωτήθηκε αν θα έχει κάποια ποινή σε αυτό τον αγώνα δήλωσε:

"Επί του παρόντος όχι, η απάντηση είναι όχι. Αν συμβεί κάτι στην πράξη τότε ναι, είμαστε αναγκασμένοι να αλλάξουμε κάτι, τότε θα λάβω και ποινή. Αλλά προς το παρόν έχουμε ακόμα αρκετά κομμάτια για να τρέξουμε, και αν αποδειχθούν αξιόπιστα θα διανύσουμε όλο το Σαββατοκύριακο μαζί με αυτά. "

Ο Ricciardo, νικητής στον Καναδά το 2014(η πρώτη της καριέρας του), δήλωσε ότι προβλέπει η ποινή να έρχεται στο εγγύς μέλλον, ενδεχομένως ήδη από τον επόμενο αγώνα στη Γαλλία. Αλλά θα προτιμούσε να το καθυστερήσει μέχρι τότε και όχι να τιμωρηθεί με θέσεις στην εκκίνηση εδώ στο Μόντρεαλ, ειδικά τώρα που προέρχεται μετά τη νίκη στο Μονακό - και επίσης επειδή τα ελαστικά Hypersoft που χρησιμοποίησε τόσο καλά θα χρησιμοποιηθούν και εδώ.

"Υποθέτω ότι θα μπορούσε να έρθει στο Paul Ricard", δήλωσε ο Ricciardo. "Όταν άκουσα ψίθυρους ότι θα έχω penalty εδώ, σκέφτηκα «θα το πάρω στο Paul Ricard αλλά σίγουρα όχι εδώ».

"Ο Καναδάς είναι άλλο ένα δύσκολο σιρκουί για προσπέραση και έχοντας μια τόσο καλή δυναμική αυτή τη στιγμή, νομίζω ότι μια ποινή θα πάρει λίγο τον αέρα από τα πανιά μας.
Εάν μπορούμε να ξεφύγουμε από αυτό το Σαββατοκύριακο, τότε θα προτιμούσα να να κάνουμε τις αλλαγές κάπου αλλού.”

"Θα προσπαθήσουμε όσο μπορούμε για να το καθυστερήσουμε καθώς όσο νωρίτερα πάρουμε μια ποινή τότε ίσως πρέπει να πάρουμε κι άλλη πριν από το τέλος του έτους. Επίσης, γνωρίζουμε ότι, ειδικά όταν ερχόμασταν εδώ με τα hypersoft, και ήμασταν πολύ καλοί με τα hypersoft στο Μονακό, ίσως μας δίνει την ευκαιρία να έχουμε άλλο ένα ισχυρό αγώνα αυτό το Σαββατοκύριακο.

"Αισθανόμαστε ότι στα χαρτιά αυτή η πίστα πρέπει να μας ταιριάζει περισσότερο από κάποιους από τους αντιπάλους μας. Κερδίζοντας δύο φορές στη σειρά θα ήταν ωραίο... ξεκινώντας 15ος όμως η νίκη θα ήταν απίθανη εδώ. "

Ο Ricciardo, έχει ήδη δυο νίκες τη φετινή χρονιά(η πρώτη ήταν στην Κίνα) ενώ βρίσκεται τρίτος στην βαθμολογία πίσω από τον Lewis Hamilton και τον Sebastian Vettel. Σίγουρα περιμένει μια ακόμα καλή εμφάνιση, ενώ μετά την αναβολή της αναβάθμισης του κινητήρα της Mercedes όπως έγινε γνωστό από τη γερμανική ομάδα, φαίνεται να γελάει καλύτερα αυτός με το.. μεγαλύτερο χαμόγελο.

Πηγή πληροφορίας: Formula1.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code