ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Η "κατάρα" της Αργεντινής

Όλοι λένε πως ήρθε η ώρα της να διαπρέψει. Όλοι λένε ότι αυτή η ομάδα δεν έχει αντίπαλο.

Το μόνο σίγουρο όμως είναι ότι αυτή η Αργεντινή έχει πολύ ταλέντο,  είναι πλήρης αλλά της
λείπει κάτι. Η νοοτροπία του νικητή.

Το Μουντιάλ του 2018 που θα γίνει στα γήπεδα της Ρωσίας είναι, ίσως, η τελευταία ευκαιρία για τον Μέσσι και την παρέα του να κατακτήσουν το πολυπόθητο τρόπαιο. Όλη την χρονιά οι παίκτες της Αργεντινής δεν ακούστηκαν πολύ. Κανείς, σχεδόν, δεν έκανε το κάτι παραπάνω (μιλώντας σε λογικά πλαίσια). Ειδικά ο Μέσσι φαινόταν ότι κρατούσε δυνάμεις για να μπορέσει να δώσει το κάτι παραπάνω το καλοκαίρι. Όλα καλά μέχρι στιγμής. Υπάρχει ένα μεγάλο αλλά. Η Αργεντινή φέτος δεν έχει πείσει ούτε τον εαυτό της ότι μπορεί. Μιλάμε για μια ομάδα η οποία από το κέντρο και μπροστά "βγάζει" μάτια αλλά αυτή η υπερομάδα δεν έδειξε σε σχεδόν κανέναν αγώνα ότι μπορεί να το πάρει. Δεν έχει αυτό που έχουν άλλες μεγάλες ομάδες όπως, π.χ. η Γερμανία. Δεν παίζει ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο. Είναι μία ομάδα με άπειρες δυνατότητες η οποία στα τελευταία 10 παιχνίδια είχε 5 νίκες , 3 ισοπαλίες (οι οποίες έγιναν στα προκριματικά με πολύ χειρότερες ομάδες) και 2 ήττες (η μία ήταν από την Ισπανία με 6-1, ενώ η δεύτερη έγινε από την Νιγηρία, που είναι και στον όμιλο της με 4-2). Συνεπώς, είναι μία ομάδα που μπορεί να κερδίσει τους πάντες και να χάσει από τους πάντες.
Αυτό είναι το πρόβλημα που καλείται να λύσει. Πρέπει να γίνει μία ομάδα η οποία με το που πατάει στο χορτάρι να δείχνει ότι ήρθε απλά για να κερδίσει.

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μια ποιοτική ανάλυση από έναν αντικειμενικό αρθρογράφο!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πολύ ενδιαφέρον και καλοστημένο άρθρο. Πρόβλεψη μου ότι φέτος η Γαλλία έχει πολύ δυνατή ομάδα και ότι παίζει το ολοκληρωμένο ποδόσφαιρο που ειπατε και εσείς, θα είναι μια εκ των δύο φιναλιστ!

 




Ad Code