ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Δανεικός στην ΑΕΛ ο Μόρσι


Στη Λάρισα θα αγωνίζεται πλέον ο 26χρονος Αιγύπτιος Μπασέμ Μόρσι.
Οι βυσσινοί ήρθαν σε συμφωνία με την Ζάμαλεκ για την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού ενός έτους του νεαρού φορ.Ο Μόρσι σε 21 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις την περυσινή σεζόν σημείωσε 3 γκολ και μοίρασε 5 ασίστ, ενώ έχει αγωνιστεί και 10 φορές με την εθνική Αιγύπτου έχοντας σημειώσει και 7 γκολ.

Πριν από λίγη ώρα επήλθε οριστική συμφωνία μεταξύ της αιγυπτιακής Ζαμάλεκ του Καΐρου, κατ' επανάληψη Πρωταθλήτριας Αιγύπτου και Πρωταθλήτριας του Champions League Αφρικής, για τον δανεισμό στην ιστορική ομάδα μας του διεθνούς με την εθνική Αιγύπτου ποδοσφαιριστού BASEM MORSY ELKOTB ABDALLA για ένα χρόνο.

Για την ετήσια οικονομική αποζημίωση του ποδοσφαιριστή, η οποία είναι υπερβολική για τα ελληνικά δεδομένα, συμφωνήθηκε μεταξύ του κ. Κούγια και του ιδιοκτήτη της Ζαμάλεκ, ο οποίος επίσης είναι κορυφαίος δικηγόρος στην Αίγυπτο, όπως τα 2/3 από αυτήν τα καταβάλει η Ζαμάλεκ και το 1/3 η ΑΕΛ.

Ο ποδοσφαιριστής θα βρίσκεται στη Λάρισα το αργότερο μέχρι την Κυριακή 1/7/2018 για να ενσωματωθεί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code