ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ρωσία: трудные вещи ή αλλιώς...δύσκολα τα πράγματα!

Σήμερα η πολυπόθητη έναρξη του Μουντιάλ.Διοργανώτρια θα είναι η Ρωσία , η οποία θα ανοίξει και το πάρτι όπως υφίσταται να κάνει η χώρα στην οποία πραγματοποιείται το μεγαλύτερο γεγονός του ποδοσφαίρου.


Μία Ρωσία , η οποία όμως πέρα από το ότι είναι η οικοδέσποινα δεν έχει να περηφανεύεται για κάτι άλλο.Μία πραγματικά πολύ κακή ποιοτικά ομάδα σε άμυνα,μεσαία γραμμή και επίθεση. Ωστόσο, σε όμιλο με Σαουδική Αραβία,Αίγυπτο και Ουρουγουάη έχει κάθε δικαίωμα για να ελπίζει έστω στην πρόκριση της.

Τελευταία φορά που είδαμε την αίγλη της ήταν το 2008 και το 2012 όπου και άρχισε να σβήνει σιγά σιγά η μαχητικότητα για την οποία την γνωρίζαμε.Για να αντιληφθείτε τι δυναμικότητας μιλάμε, η Ρωσία αυτή την στιγμή βρίσκεται στην 70η θέση της παγκόσμιας κατάταξης χωρών. Κάτι που την εφιστά ως την χειρότερη συμμετέχουσα στην φετινή διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Στα της προετοιμασίας , σε σύνολο 12 αγώνων η ομάδα του Stanislav Cherchesov, κατάφερε να νικήσει μόνο 2 φορές , απέναντι σε Ουγγαρία και Νότιος Κορέα, με 0-3 και 4-2 αντίστοιχα.Ενώ έχει ηττηθεί από Ακτή Ελεφαντοστού,Βραζιλία,Γαλλία,Αυστρία και Αργεντινή.Ισόπαλη αναδείχθηκε με Βέλγιο,Χιλή,Ιράν,Τουρκία και Ισπανία.

Η αποστολή:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Ίγκορ Ακινφέεφ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Βλάντιμιρ Γκαμπούλοφ (Μπριζ), Αντρέι Λουνιόφ (Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης)

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Φίοντορ Κουντριασόφ (Ρούμπιν Καζάν), Βλάντιμιρ Γκάρατ (Ρούμπιν Καζάν), Αντρέι Σεμιόνοφ (Αχμάτ), Σεργκέι Ιγκνασέβιτς (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Ίλια Κουτέποφ (Σπαρτάκ Μόσχας), Ίγκορ Σμολνίκοφ (Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης), Μάριο Φερνάντες (ΤΣΣΚΑ Μόσχας)

ΜΕΣΟΙ: Γιούρι Γκαζίνσκι (Κρασνοντάρ), Άντον Μιραντσούκ (Λοκομοτίβ Μόσχας), Αλεξάντρ Γκολόβιν (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Άλαν Τζαγκόεφ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Αλεξάντρ Ερόχιν (Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης), Γιούρι Ζιρκόφ (Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης), Ρόμαν Ζόμπνιν (Σπαρτάκ Μόσχας), Ντάλερ Κουζιάεφ (Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης), Αλεξάντρ Σαμέντοφ (Σπαρτάκ Μόσχας), Ντένις Τσερίσεφ (Βιγιαρεάλ)

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Άρτεμ Τζιούμπα (Άρσεναλ Τούλα), Αλεξέι Μίραντσουκ (Λοκομοτίβ Μόσχας), Φίοντορ Σμολόφ (Κρασνοντάρ)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code