ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Λύτρωση στο "παρά πέντε" με Κουτίνιο και Νευμάρ για τη Βραζιλία


Σπουδαία νίκη στι φινάλε για τη Βραζιλία, που έκαμψε την αντίσταση της σκληρής
Κόστα Ρίκα με δυο γκολ στις καθυστερήσεις. Πρωτοτυπία στη φάση του 78', με τη χρήση του VAR να επιφέρει ακύρωση του...πέναλτι!

Με υψηλά ποσοστά κατοχής για τη Βραζιλία (έφτασε ακόμα και στο 68%) αλλά με ελάχιστες κλασσικές ευκαιρίες ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος. Η πιο αξιοσημείωτη φάση σημειώθηκε στο 27', όταν ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ το τέρμα που πέτυχε ο Γκαμπριέλ Ζεζούς. Ο Μαρσέλο σούταρε η μπάλα έφτασε στον Ζεζούς που κοντρόλαρε και σούταρε όμως ήταν σε θέση οφσάιντ.

Με το καλημέρα στην επανάληψη η Βραζιλία είχε δοκάρι. Στο 49' ο
Φάγκνερ έκανε τη σέντρα από τα δεξιά κι ο Ζεζούς πήρε την κεφαλιά, με την μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι. Κι ενώ το παιχνίδι έδειχνε να στραβώνει για την παρέα του Νευμάρ, με τη φάση του 78' και τον μη καταλογισμό του πέναλτι με τη χρήση του VAR να σημαδεύει τις προσπάθειες των Βραζιλιάνων, η λύση ήρθε στις καθυστερήσεις του αγώνα.


Ο Μαρσέλο έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Φιρμίνιο πήρε την κεφαλιά, ο Γκάμπριελ Ζεζους στην προσπάθεια του να κοντρολάρει έστρωσε στον Κουτίνιο ο οποίος σούταρε και νίκησε επιτέλους τον Νάβας από κοντά για το 1-0. Η λύση αυτή στο γόρδιο δεσμό των Κοσταρικανών λύτρωσε τους Βραζιλιάνους, που πέτυχαν και δεύτερο γκολ στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Νευμάρ να βάζει το κερασάκι στην τούρτα.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Βραζιλία (Λ. Τίτι): Άλισον, Φάγκνερ, Τιάγκο Σίλβα, Μιράντα, Μαρσέλο, Καζεμίρο, Παουλίνιο (68' Φιρμίνο), Κοουτίνιο, Ουίλιαν (46' Κόστα), Νεϊμάρ, Γκαμπριέλ Ζεζούς.

Κόστα Ρίκα (Ο. Ραμίρες): Νάβας, Ακόστα, Γκονζάλες, Ντουάρτε, Οβιέδο, Γκαμπόα (75' Κάλβο), Γκουζμάν (83' Τεχέδα), Μπόρχες, Βανέγκας, Μπράιαν, Ουρένια (54' Μπολάνιος)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code