ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μπαμ από Νιγηρία

Φωτιά έβαλε η Νιγηρία στον 4ο όμιλο, όπου με νίκη της επί της Ισλανδίας, βρίσκεται στην δεύτερη θέση με 3 βαθμούς.
Πλέον χρειάζεται μόλις 1 βαθμό στο αγώνα με την Αργεντινή για να κλειδώσει την πρόκριση, όμως πλέον όλα γίνονται αμφίρροπα. Στο παιχνίδι μπαίνει και η Αργεντινή αλλά παραμένει και η Ισλανδία. Όπως όλα δείχνουν, τα πάντα θα κριθούν στις διαφορές γκολ, εφόσον η Αργεντινή κερδίσει την Νιγηρία και η Ισλανδία κερδίσει την Κροατία.

1ο ημίχρονο: Παθητικό παιχνίδι και από της 2 ομάδες, χωρίς ρίσκο και χωρίς θέαμα και σκορ. Καμία αλλαγή, σε καμία ομάδα, πράγμα που υποδήλωνε πως δεν θα κυνηγήσουν κάτι από τόσο νωρίς.
2ο ημίχρονο: Με το ξεκίνημα η Ισλανδία μπήκε πιο δυνατά, επιτέθηκε πρώτη, όμως η Νιγηρία σε μια υποδειγματικά εκτελεσμένη αντεπίθεση, βρήκε σκορ με τον Musa. Αμέσως ο Hallgrimsson έριξε στον αγωνιστικό χώρο τους Ingasson (λόγω τραυματισμού στο κεφάλι του Sigurdsson) και Sigurdason για να μπορέσει να κινηθεί καλύτερα. Στο 75 όμως η Νιγηρία, πάλι με τον Musa, αφού πέρασε την μισή Ισλανδία, σκόραρε και έγραψε το 2-0. Στο 82 ο Finnbogason κέρδισε καθαρό πέναλντι στο οποίο ο Sigurdsson δεν κατάφερε να ευστοχήσει και έτσι η Νιγηρία έφτασε στην νίκη και τους 3 βαθμούς.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code