ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τους «εκτέλεσε» στο 89' !

Ο 2ος αγώνας ξεκίνησε με μία έκπληξη, αυτή της συμμετοχής του Ουάρντα στο βασικό σχήμα της Αιγύπτου, ενώ ο Σαλάχ έκατσε στο πάγκο.

Ένα αρκετά κακό ποιοτικά παιχνίδι, το οποίο άρχισε να παίρνει «φωτιά» από το 60ο λεπτό και μετά.Σ' αυτό βοήθησε η δύναμη και το πάθος που κράταγε και έδειξε η ομάδα της Αιγύπτου. Αμφότερες και οι δύο ομάδες έφθαναν στην περιοχή αλλά αντιμετώπιζαν πολλά προβλήματα στην τελική πάσα, καθώς οι άμυνες έδωσαν ρεσιτάλ .

Στο 89' ο Χιμένεζ κάνει το 1-0 , μετά από εκτέλεση φάουλ από δεξιά σαν κόρνερ , νικάει τον Ενένι στον αέρα και καρφώνει την μπάλα στα δίχτυα.

Οι καλύτερες φάσεις του αγώνα εκτός του γκολ ήρθαν από την Ουρουγουάη κοντά στο τέλος της αναμέτρησης.Ο Καβάνι στο 83' έπιασε ένα απίστευτο και δυνατό βολέ στην κίνηση με τον πορτιέρο της Αιγύπτου να εκτινάσσεται και να διώχνει σε κόρνερ. Η δεύτερη ήταν ακόμη μεγαλύτερη, όταν σε απευθείας εκτέλεση φάουλ και πάλι ο Καβάνι έστειλε την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι της Αιγύπτου τραντάζοντας το.

Οι ενδεκάδες:

Αίγυπτος: Ελ Σενάουι, Φατχί, Γκαμπρ, Χεγκάζι, Σαφί, Χάμεντ (50' Μόρσι), Ελνένι, Τρεζεγκέ, Σαΐντ, Ουάρντα, Μόχσεν (63' Καχράμπα).

Ουρουγουάη: Μουσλέρα, Βαρέλα, Χιμένες, Γκοδίν, Κάσερες, Νάντες (58' Σάντσες), Βεσίνο (88' Τορέιρα), Μπεντανκούρ, Αρασκαέτα (58' Ροντρίγκες), Καβάνι, Σουάρες.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code