ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μουντιάλ 2018: Το πρόγραμμα της ημέρας


Το Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξάγεται στα γήπεδα της Ρωσίας μας προσφέρει συγκινήσεις και ανατροπές. Έτσι και σήμερα με τέσσερις αγώνες.
Σημερα ανοίγει η αυλαία της τρίτης και τελευταίας αγωνιστικής στην φάση των ομίλων. Σε πόλους ομίλους αυτή η αγωνιστική θα ξεκαθαρίσει τα πράγματα για το ποιες ομάδες θα πάρουν το εισιτήριο για τους "16" του θεσμού.

Χθες λοιπόν μια ομάδα που περιμέναμε πολλά η εθνική ομάδα της Πολωνίας έμεινε εκτός θεσμού μιας και ηττήθηκε με 3-0 από την Κολομβία και σε συνδυασμό με την ήττα από τη Σενεγάλη στο πρώτο παιχνίδι δεν μπορεί να υπολογίζει για κάτι. Στον ίδιο όμιλο Σενεγάλη και Ιαπωνία ήρθαν ισόπαλες 2-2 ενώ στο παιχνίδι του 7ου ομίλου η Αγγλία έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στην Τυνησία την οποία νίκησε με το εκκωφαντικό 6-1.

Σήμερα έχουμε τέσσερις αγώνες 2 από τον πρώτο όμιλο και τον δεύτερο όμιλο. Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία θα ανοίξουν την αυλαία ενώ την ίδια ώρα η έκπληξη του θεσμού και διοργανώτρια Ρωσία θα υποδεχτεί την Ουρουγουάη. Για τον δεύτερο όμιλο το Ιράν θα υποδεχτεί την Πορτογαλία και η Ισπανία το Μαρόκο την ίδια ώρα.

Αναλυτικά:

17:00 Σαουδική Αραβία-Αίγυπτος 1ος Όμιλος

17:00 Ουρουγουάη-Ρωσία 1ος Όμιλος

21:00 Ιράν-Πορτογαλία 2ος Όμιλος

21:00 Ισπανία-Μαρόκο 2ος Όμιλος 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code