ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Europa League: Ένας Γάλλος «καθάρισε» τους Γάλλους


ΜΑΡΣΕΙΓ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 0-3


 Η Ατλέτικο Μαδρίτης επέστρεψε στον «θρόνο» της μετά από απουσία έξι ετών νικώντας με
 την Μαρσέιγ στην Λυών.
Και η κούπα κατέληξε στην Ατλέτικο Μαδρίτης με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γάλλο επιθετικό, Γκριεζμάν.

Αποχώρησε τραυματίας στο 32' ο πιο ποιοτικός ποδοσφαιριστής και αρχηγός των Μασσαλών, Ντιμιτρί Παγιέ.
Το σκορ άνοιξε για τους τυπικά φιλοξενούμενος ο Γκριεζμάν στο 21', μετά από τραγικό λάθος του Ανγκισά  που έχασε την μπάλα στη μεσαία γραμμή και ο Γκριεζμάν με ένα απλό πλασέ από το ύψος του πέναλτι άνοιξε το σκορ(0-1). Τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Γκριεζμάν, διπλασίασε τα δικά του τέρματα αλλά και της ομάδας του(0-2). Ο Γάλλος επιθετικός πάτησε περιοχή και τσίμπησε καταπληκτικά τη μπάλα πάνω από τον Ματαντά, μετά από εξαιρετική πάσα του Κόκε. Ο αργηγός της Ατλέτικο, Γκάμπι έβαλε το κερασάκι στην τούρτα με διαγώνιο σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή.
Το 0-3 έμεινε μέχρι το τέλος, με τους Μαδριλένους να κατακτούν για τρίτη φορά στην ιστορία τους, την συγκεκριμένη διοργάνωση.

Ο δικός μας, Κώστα Μήτρογλου έγινε ο δεύτερος Έλληνας που συμμετέχει σε τελικό του Europa League( πρώην Uefa Cup), ενώ στο 81', με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι του Όμπλακ.


ΜΑΡΣΕΪΓ: Μανταντά, Σαρ, Ραμί, Λουίζ Γκουστάβο, Αμαβί, Ζαμπό Ανγκισά, Σανσόν, Παγέτ(32' Λοπέζ), Τοβέν, Οκάμπος(55' Ενζί), Ζερμέν(74' Μήτρογλου).

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Όμπλακ, Βρσάλκο(46' Χουανφράν), ΧΜ Χιμένες, Γκοντίν, Λούκας Ερνάντεθ, Γκάμπι, Σαούλ, Κόκε, Κορέα(88΄Τόμας), Γκριεζμάν(90' Τόρες) , Ντιέγκο Κόστα.









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code