ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Έφθασε η ώρα όχι των αποδείξεων αλλά του τελικού !

Απόψε στις 20.30(CosmoteTV,ΕΡΤ 2(μαγνητοσκοπημένο)) ώρα Ελλάδος ΑΕΚ και ΠΑΟΚ αναμετρούνται με σκοπό να σηκώσουν το τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδος και όχι τόσο για ... αποδείξεις.
Κάτι το οποίο πολύ υποστηρίζουν αλλά το ποια ομάδα είναι καλύτερη ή όχι δεν μπορεί να αποδειχθεί από έναν και μόνο αγώνα αλλά από την συνέχεια την οποία πρέπει να έχει μία ομάδα. Στην προκειμένη περίπτωση η πρωταθλήτρια Ελλάδος,ΑΕΚ θα υποδεχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο τον περσινό Κυπελλούχο Ελλάδος , ΠΑΟΚ .

Σ' ένα παιχνίδι , υπό τον φόβο επεισοδίων από όσους θα βρίσκονται στις κερκίδες. Τα επεισόδια μεταξύ των οπαδών των δύο συλλόγων έχουν ξεκινήσει εδώ και 3 ημέρες σε διάφορα σημεία στο κέντρο της Αθήνας. Μέσα στο γήπεδο θα υπάρχει ισχυρή αστυνομική δύναμη , η οποία ευελπιστούμε πως θα αποτρέψει οποιαδήποτε ενέργεια πρόκειται να μαυρίσει για άλλη μία φορά το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι , η Ένωση θέλει οπωσδήποτε το τρόπαιο, καθώς έτσι θα κάνει το νταμπλ για πρώτη φορά μετά από 40 ολόκληρα χρόνια και το μακρινό 1978 . Από την άλλη μεριά , ο Δικέφαλος του Βορά επιθυμεί να κατακτήσει το δεύτερο σερί τρόπαιο του θεσμού και να φθάσει στα 6 συνολικά.

Όσον αφορά τις ενδεκάδες, από πλευράς ΑΕΚ , αναμένουμε ένα 3-5-2. Με Μπάρκα κάτω από τα δοκάρια, Τσιγκρίνσκι,Βράνιες και Μπακάκη στο κέντρο της άμυνας.Στην μεσαία γραμμή αμυντικά χαφ , ο Σιμόες με Γαλανόπουλο, ενώ από δεξιά ως φουλ μπακ θα είναι ο Γκάλο και απέναντι ο Λόπεζ. Ως δεκάρι θα είναι ο Χριστοδουλόπουλος , με Λιβάια και Αραούχο στην κορυφή της επίθεσης.

Από την μεριά του ΠΑΟΚ, περιμένουμε ένα 4-5-1.Με Πασχαλάκη στη εστία, Βιεϊρίνια, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο στην άμυνα.Στον χώρο της μεσαίας γραμμής Κάνιας, Πέλκας, Μαουρίσιο, , Μακ και Κάμπος, ενώ στην αιχμή του δόρατος ο συνήθης ύποπτος, Πρίγιοβιτς.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code