ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μένει υπό προϋποθέσεις στη Ρεάλ ο Μπέιλ


Από... τελειωμένος έγινε μία από τις βασικές επιλογές του Ζιντάν ο Ουαλός εξτρέμ, που εξετάζει τις επιλογές για το μέλλον του.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ είχε εξαιρετική απόδοση στον τελικό του Champions League, αφού περνώντας ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο πέτυχε δύο τέρματα και έγινε ο πρωταγωνιστής του αγώνα. Με την εμφάνιση που πραγματοποίησε κατάφερε να μπει ξανά στις πρώτες επιλογές του Ζινεντίν Ζιντάν και πλέον αναμένεται στο επόμενο χρονικό διάστημα να ξεκαθαρίσει που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Η Ρεάλ έχει τον πρώτο λόγο, με τον 29χρονο μεσοεπιθετικό να ζητάει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Τη φετινή χρονιά δεν κατάφερε να καθιερωθεί στη βασική ενδεκάδα, ενώ τα λεπτά συμμετοχής θεωρεί πως είναι ελάχιστα για την κλάση του. Η πλευρά του παίκτη θα έρθει σε επικοινωνία με τον προπονητή και τη διοίκηση και σε περίπτωση που ικανοποιηθεί το αίτημά του θα παραμείνει στους «Μερένχες». Αν όμως απορριφθεί, τότε ο Μπέιλ κατά πάσα πιθανότητα θα αποτελέσει παρελθόν από την Ρεάλ, με την Μαν. Γιουνάιτεντ να καραδοκεί για την απόκτησή του.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code