ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αστέρας Τρίπολης: Όλα για όλα στο Αγρίνιο


Ο Αστέρας Τρίπολης αντιμετωπίζει την Κυριακή (06/05, 19:00) τον Παναιτωλικό και θέλει να "κλειδώσει" οριστικά την προνομιούχο πέμπτη θέση.


Η χρονιά για τον Αστέρα κλείνει στο Αγρίνιο όπου με νίκη θα πανηγυρίσει την είσοδο του στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ. Πάντως ακόμα και σε περίπτωση ισοπαλίας ή ήττας μπορεί να τερματίσει πέμπτος. Kαθώς η Ξάνθη χρειάζεται στη Λεωφόρο καλύτερο αποτέλεσμα από τους Αρκάδες.

Από την άλλη, ο επικίνδυνος Παναιτωλικός δεν θα τον περιμένει με... ανοιχτές αγκάλες. Στην έδρα του μετράει 4 σερί νίκες χωρίς καν να δεχτεί γκολ (Πλατανιάς, Κέρκυρα, ΠΑΣ Γιάννινα, Λαμία).

Στην Τρίπολη το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό και είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα ώστε να κλείσουν τη χρονιά νικητές. Δε θα είναι βέβαια ένα απλό τρίποντο.

Αν επιτευχθεί θα σημαίνει την επιστροφή της ομάδας στην Ευρώπη μετά από 2 χρόνια. Θα έρθει ως επιστέγασμα των εξαιρετικών εμφανίσεων κόντρα στις "μεγάλες" ομάδες, ενώ θα ολοκληρώσει και έναν θρίαμβο κόντρα στους πολλούς "μνηστήρες" της πέμπτης θέσης (Ξάνθη, Πανιώνιος, Παναιτωλικός, Λεβαδειακός, ΠΑΣ Γιάννινα, Παναθηναϊκός).

Στο αγωνιστικό, οι παίκτες του Σάββα Παντελίδη δουλεύουν σκληρά στις προπονήσεις για να διεκδικήσουν αυτό που αξίζουν. Θα αναγκαστούν βέβαια να το κάνουν χωρίς τους τιμωρημένους Πασαλίδη και Κυριακόπουλο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code