ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Στην Ευρώπη ο Αστέρας Τρίπολης!


Αποστολή εξετελέσθη για τον Αστέρα Τρίπολης! Η ομάδα επιστρέφει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 2 χρόνια απουσίας. Πέρασε με 0-2 από το Αγρίνιο και τερμάτισε στην 5η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ. «Χρυσoί» σκόρερ για τους Αρκάδες, ο Ιγκλέσιας στην 100η του συμμετοχή με τα «κιτρινομπλέ» και ο Μανιάς που έφτασε τα 12 γκολ στο πρωτάθλημα.


Να τονιστεί πως μετά τη νίκη του Αστέρα, ο αγώνας του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη που διεκόπη λόγω έντονης βροχόπτωσης, αποκτά τυπικό χαρακτήρα καθώς ακόμα και αν πάρουν το διπλό οι Θρακιώτες, θα τερματίσουν στην 6η θέση.

Ο αγώνας:

Σε ένα ματς με μεγάλη σκοπιμότητα για τον ίδιο, ο Αστέρας κατάφερε να προηγηθεί στο 24' όταν ο Καλτσάς μεταβίβασε την μπάλα για τον Ιγκλέσιας, που με όμορφο γυριστό σουτ, την έστειλε στα δίχτυα του Κυριακίδη για το 0-1.

Στην καλύτερη στιγμή του Παναιτωλικού να ισοφαρίσει το ματς, ο Μοράρ πλησίασε στο γκολ μετά από πάσα του Μάζουρεκ, όμως ο Αθανασιάδης κράτησε το μηδέν στο 44'.

Από την άλλη οι Αρκάδες είχαν την δική τους διπλή ευκαιρία στο 45', αλλά οι Μανιάς και Τόνσο κόπηκαν απ τον Άργκους.

Όσο περνούσε η ώρα, ο Παναιτωλικός προσπαθούσε να φτιάξει φάσεις, αλλά ήταν φανερά επηρεασμένος από τις πολλές απουσίες του.

Έτσι, οι φιλοξενούμενοι κλείδωσαν τη νίκη τους στο 79' όταν ο Τόνσο βρήκε με κάθετη πάσα τον Μανιά, που σε τετ α τετ με τον Κυριακίδη διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Αποβλήθηκε ο Μοράρ με δεύτερη κίτρινη κάρτα στις καθυστερήσεις του αγώνα.



Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Χαντάκιας (Βασιλούδης 72'), Άργκους (Μιχάι 62'), Ρότσα, Τσοκάνης, Μπεχαράνο (Βακράκος 82'), Μάζουρεκ, Ρόσα, Ντίας, Μοράρ

Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Σελίν, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας (Ισνάλντο 85'), Μουνάφο, Τόνσο, Τσιλιανίδης (Ντουντού 74'), Μανιάς (Δουβίκας 90+2')

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code