ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αστέρας Τρίπολης: Θέλει προσοχή ο Απόλλων


Ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται την Κυριακή (29/04, 19:00) τον Απόλλωνα Σμύρνης στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης", σε μια αναμέτρηση που κρύβει... παγίδες.


Ο Απόλλων Σμύρνης που ηττήθηκε με 1-3 από τους Αρκάδες στην Ριζούπολη, έρχεται στην Τρίπολη πιο φορμαρισμένος από ποτέ.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» εξασφάλισε την παραμονή της μετά την τεράστια νίκη επί του Ολυμπιακού και θα παίξει χωρίς άγχος, κάτι που ίσως την καθιστά και πιο επικίνδυνη!

Στους 5 τελευταίους αγώνες, ο Απόλλων κέρδισε τους 4 (Παναιτωλικό, ΠΑΣ Γιάννινα, ΑΕΛ, Ολυμπιακό) και έφερε 1 ισοπαλία (Λαμία). Ενώ από την έδρα του δεν πέρασε ο ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός.

Είναι ομάδα που δέχεται πολύ δύσκολα γκολ (έχει δεχτεί μόλις 1 και έχει βάλει 7 σε αυτά τα ματς) και με τον Παράσχο στον πάγκο της μόνο εύκολο εμπόδιο δεν αποτελεί για τον οποιονδήποτε.

Ο Αστέρας από την πλευρά του, πρέπει να παίξει το ποδόσφαιρο κυριαρχίας που συνηθίζει και να σκοράρει στις ευκαιρίες που θα του παρουσιαστούν, όπως έκανε στην Κέρκυρα. Ούτως ώστε να μην του ξαναέρθουν στο μυαλό, σκηνές Λιβαδειάς και Νέας Σμύρνης.

Εξάλλου οι παίκτες του Σάββα Παντελίδη έχουν αποδείξει στο χορτάρι πως είναι καλύτεροι από τους υπόλοιπους που διεκδικούν την πέμπτη θέση και γιαυτό στο τελευταίο τους εντός έδρας παιχνίδι, δεν πρέπει να γκρεμίσουν ότι έχτισαν με τόσο κόπο και ιδρώτα όλη την σεζόν.

Άλλωστε υπάρχει σενάριο που με νίκη οι «κιτρινομπλέ» βγαίνουν από την Κυριακή κιόλας στο Γιουρόπα Λιγκ, αν η Ξάνθη χάσει στα Πηγάδια από την Λάρισα. Δύσκολο. Αλλά το ποδόσφαιρο κρύβει εκπλήξεις και οι Αρκάδες δε θέλουν με τίποτα να πέσουν θύματα μίας εξ'αυτών.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code