ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

"Διπλό με "υπογραφές" Πρίγιοβιτς-Πασχαλάκη



Σέ ένα παιχνίδι που το σκορ μπορεί να μην λέει όλη την αλήθεια, ο ΠΑΟΚ δραπέτευσε με το εμφατικό 0-3 απο την Λεωφόρο, κατακτώντας και μαθηματικά την 2η θέση.



Α ΗΜΙΧΡΟΝΟ:

Εντελώς πλασματικό το σκορ στο 1ο ημίχρονο. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ πιο ουσιώδης και αποτελεσματικός όμως είχε 2 ατυχίες, τον Πασχαλάκη και την φάση του γκολ. Η πρώτη καλή φάση στο παιχνίδι ανήκει στον Παναθηναϊκό, όταν στο 18' ο Μυστακίδης θα βγάλει την σέντρα μέσα στην περιοχή, ο Δώνης θα πάρει το κοντρόλ και θα περάσει τον Βιερίνια όμως το τελείωμα του θα βρει στο δεξί δοκάρι, ο Λουτσιάνο παίρνει το ριμπάουντ και πλασάρει ελάχιστα αουτ. 3 λεπτά μετά νέα διπλή χαμένη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό. Σε εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά ο Κάτσε έκανε το γέμισμα στο πίσω δοκάρι με τον Μυστακίδη να επιχειρεί το πλασέ από κοντά και τον Πασχαλάκη να απομακρύνει σωτήρια ενώ στην επαναφορά ο Ινσούα πήρε την κεφαλιά και η άμυνα του ΠΑΟΚ απομάκρυνε πάνω στη γραμμή. Στο 28' και κόντρα στην ροή του αγώνα, οΠ ΑΟΚ ανοίγει το σκορ με τον Πρίγιοβιτς. Σε μια προσπάθεια να βγει σε αντεπίθεση ο Παναθηναϊκός ο Μουνιέ προσπάθησε να ανοίξει αριστερά αλλά η μπαλιά του βρήκε στο πόδι του Τζήλου, γύρισε προς τα πίσω, τον Πρίγιοβιτς που βγήκε τετ α τετ την ώρα που η άμυνα του Παναθηναϊκού ανέβαινε και ο Σέρβος πλάσαρε εύκολα για το 1-0. Στο 43' ο Κάτσε θα εκτελέσει ένα φάουλ απο πλάγια θέση και θα βρει τον Πασχαλάκη σε ετοιμότητα.

Β ΗΜΙΧΡΟΝΟ:

Λιγότερο απειλητικοί οι γηπεδούχοι στο 2ο ημίχρονο, η ζυγαριά έπεφτε πιο πολύ στον "δικέφαλο". Και την κύρια κατοχή αλλα και τις τελικές ο ΠΑΟΚ στο 2ο μέρος, χάνοντας 2 μεγάλες ευκαιρίες με Πέλκα και Μπίσεσβαρ στο 57' και 61' αντίστοιχα. Η 3η ήταν και η φαρμακερή, ο Πέλκας έκλεψε την μπάλα από τον Ινσούα στο κέντρο (με μια υποψία φάουλ), έκανε το 1-2 με τον Πρίγιοβιτς και την συνέχεια έβγαλε τετ α τετ τον Σέρβο όπου τελείωσε την φάση με εξαιρετικό πλασέ, το 0-2 είναι γεγονός. Ασκούσε πίεση στην συνέχεια το τριφύλλι και κατευθείαν μετά το γκολ ο Πασχαλάκης πραγματοποίησε μια πολύ καλή απόκρουση σε πλασέ του Λουτσιάνο. Το "κερασάκι στην τούρτα" ήρθε από τον Σάκχοφ στο 83', με τον νεοησελθόντα στο παιχνίδι να πλασάρει σαν σε προπόνηση μέσα στην περιοχή τελειώνοντας ουσιαστικά το παιχνίδι. Χωρίς κάτι ιδιαίτερο το υπόλοιπο παιχνίδι.

Το βραβείο του MVP πρέπει να μοιραστούν οι Πασχαλάκης και Πρίγιοβιτς, ο πρώτος διότι πραγματοποίησε εξαιρετικές επεμβάσεις και κράτησε το 0 σαν "κέρβερος" κατω απο την εστία και ο δεύτερος γιατί έκανε αυτο που έπρεπε, δηλαδή να βάλει την μπάλα στο πλεκτό, όπου και το κατάφερε και τις 2 φορές που χρειάστηκε.

Μεγάλη απογοήτευση ο Ινσούα απο τον ΠΑΟ,όχι μόνο γιατί φταίει απόλυτα στο 2ο γκολ χάνοντας, αλλά και γιατί γενικότερα έδειχνε αρκετά νοθρός και αδύναμος μέσα στο γήπεδο χωρίς να μπορεί να προσφέρει αρκετά.

Με λάθη η διαιτησία του Τζήλου σε καλή μέρα όμως οι βοηθοί του

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code