Βιεϊρίνια: "Ο Κριστιάνο είναι ο καλύτερος στο κόσμο"

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια παραχώρησε συνέντευξη με αφορμή
την παραλαβή βραβείου  "play of the month" αναφέρθηκε μεταξύ άλλων με τα καλύτερα λόγια για τον  συμπατριώτη του και συμπαίκτη του στην Εθνική Πορτογαλίας Κριστιάνο Ρονάλντο  με αφορμή το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Γιουβέντους,αλλά μίλησε και για όλα όσα σκέφτεται με φόντο το φινάλε της πρώτης του σεζόν, στη δεύτερή του θητεία στον ΠΑΟΚ.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Για την κίνησή του με αντίπαλο τον Ζίζιτς: "Στη θέση που παίζω δεν είναι να βλέπουμε κάθε μήνα τέτοια πράγματα. Δεν ξεχνιέται όμως. Ήθελα να δείξω κάτι παραπάνω, από άποψη δημιουργίας. Δυστυχώς φέτος δεν μπορούσα, μακάρι του χρόνο να έχω κι άλλες τέτοιες στιγμές…"

Για το γκολ του Κριστιάνο Ροναλντο: "Για μένα είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Κάθε φορά μας δείχνει κάτι διαφορετικό. Δούλεψα τέσσερα - πέντε χρονιά μαζί του στην εθνική ομάδα, ξέρω τι μπορεί να κάνει και πόσο έχει δουλέψει για να φτάσει εκεί που έφτασε. Είμαι ενθουσιασμένος με το γκολ που πέτυχε γιατί αλλά πράγματα βλέπεις στην προπόνηση κι αλλά στο Champions League".

Για το γεγονός ότι στην Ελλάδα ασχολούμαστε με δικαστήρια: "Εγώ αυτό που ήταν να πω το είπα. Δυστυχώς αυτό έχουμε. Από την στιγμή που παίζουμε στα δικαστήρια δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι, γιατί δεν είμαι δικηγόρος. Εμείς θα παίξουμε κι αφήνουμε τα άλλα για τους δικηγόρους μας. Δε μπορούν να μας κλέψουν τα χαμόγελα και την υπερηφάνεια. Αυτό που δείξαμε φέτος κάνεις δεν μπορεί να μας το πάρει. Ο Ολυμπιακός δεν ήθελε να παίξει, αυτό σημαίνει πολλά, ότι άρχισαν να μας φοβούνται. Δε θέλω να σχολιάσω κάτι άλλο, έχουμε μπροστά μας το Πάσχα για να ξεκουραστούμε ενόψει των αγώνων που ακολουθούν".

Για την επιστροφή του στην ομάδα: "Είμαι χαρούμενος που γύρισα στην ομάδα μου που αγαπώ κι αυτό μου φτάνει. Δε θέλω να σκεφτώ τίποτα άλλο".

Για το στόχο της δεύτερης θέσης και του Kυπέλλου: "Αυτό έχουμε. Μας πήραν το πιο σημαντικό έχουμε τα αλλά δύο…"


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια