ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ του Ολυμπιακού ... δεν έχει αποφασιστεί!


Καθώς μια χρονιά πολύ διαφορετική από τις προηγούμενες για τον Ολυμπιακό οδεύει
προς το τέλος της, έχει ξεκινήσει μια μεγάλη κουβέντα για το ρόστερ και τον τρόπο που αυτό θα διαμορφωθεί για τη σεζόν 2018-2019.

Και παρότι ο νέος προπονητής είναι ήδη κλεισμένος και έχει αρχίσει να εξετάζει το υπάρχον υλικό καθώς και την πληθώρα δανεικών που ανήκουν στους Πειραιώτες, δεν θεωρείται δεδομένο πως θα αποφασιστεί η ριζική ανανέωση του ρόστερ το ερχόμενο καλοκαίρι. Όλα συνηγορούν βέβαια ότι θα αποχωρήσουν οι παίκτες που απογοήτευσαν με την απόδοσή τους φέτος, ενώ θα γίνει και μια λογική μείωση του budget μιας και ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει την είσοδο στους ομίλους του Europa League.

Ωστόσο, και κόντρα στις φωνές πανικού που έχουν κατακλύσει τον Τύπο και τα social media, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι στην διοίκηση δεν θα βιαστούν να προβούν σε αποδεσμεύσεις ή πωλήσεις παικτών. Θεωρούν φρόνιμο να δώσουν τον απαραίτητο χρόνο στο νέο προπονητή να εξετάσει προσεκτικά ποιοι παίκτες ταιριάζουν στη φιλοσοφία του. Ίσως λοιπόν, στο πλαίσιο αυτής της λογικής, να δοθούν δεύτερες ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές που μεγάλη μερίδα του κόσμου θεωρεί...ξεγραμμένους.

Για παράδειγμα, οι Γκιγιόμ Ζιλέ, Βάντις Οτζίτζα Οφόε και Σεμπά πρωτίστως, αλλά και οι Μάρκο Μάριν, Κώστας Φορτούνης, Κέβιν Μιραλάς, Μπιόρν Ένγκελς και Ούρος Τζούρτζεβιτς δευτερευόντως, δεν είναι τόσο σίγουρο πως θα αποτελέσουν παρελθόν! Κι επειδή πολλοί γράφουν και αναπαράγουν το ακριβώς αντίθετο, είμαστε σε θέση να σας αναφέρουμε πως ό,τι γράφουμε προέρχεται από πολύ ... έγκυρες πηγές. Η ουσία δηλαδή, όπως αποκαλύπτεται κι έπειτα από τις ... απειλές του Βαγγέλη Μαρινάκη περί χρησιμοποίησης της Κ-20 που δεν μετουσιώθηκε σε πράξη, είναι πως στον Ολυμπιακό δεν θα ενεργήσουν απρίσκεπτα, γκρεμίζοντας το ρόστερ της ομάδας.

Κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρξουν αποχωρήσεις, κάποιες μάλιστα θα είναι ηχηρές, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει δρομολογηθεί τίποτα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code