ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναιτωλικός: Το νεαρό ταλέντο λέγεται Μιχάι


Σε μια χρονιά που ο Παναιτωλικός αντιμετώπισε πολλά προβλήματα τραυματισμών, ο Ενέα Μιχάι αποτελεί τη φετινή αποκάλυψη, δίνοντας πολύτιμες λύσεις στην άμυνα.


Ο Μιχάι που επιθυμία του μεταξύ άλλων είναι να αγωνιστεί με τα χρώματα της Εθνικής μας, πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά στο Αγρίνιο και οι αριθμοί του εκτοξεύονται συνεχώς!

Ο Αλβανός 19χρονος κεντρικός αμυντικός διανύει ουσιαστικά την παρθενική του επαγγελματική σεζόν και δείχνει με το «καλημέρα» τις υψηλές προδιαγραφές του.

Έχει κάνει ορισμένα εξαιρετικά ματς. Φόρεσε τη φανέλα του Παναιτωλικού σε 24 παιχνίδια πρωταθλήματος (2277') και είναι δεύτερος πίσω από τον γκολκίπερ Κυριακίδη στις (αμυντικές) επεμβάσεις με 45 στο σύνολο. Έχει κλέψει την μπάλα 38 φορές, έχει δώσει 92 πάσες, ενώ μοίρασε και 1 ασίστ.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του είναι η πιο αξιόπιστη λύση στα μετόπισθεν και έχει «δέσει» εξαιρετικά με τον Χαντάκια στο κέντρο της άμυνας. 

Η περίπτωση του έχει μπει στο... μάτι αρκετών μεγάλων ομάδων αλλά ο παίκτης έχει συμβόλαιο με τον Παναιτωλικό μέχρι το 2020.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code