ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Με το μισό πόδι στα ημιτελικά, Ρεάλ και Μπάγερν

Στα πρώτα ματς της φετινής φάσης των "8" παρακολουθήσαμε δυο σπουδαία παιχνίδια
με αναπάντεχη εξέλιξη.
Στο θεωρητικό ντέρμπι της ημέρας, η Ρεάλ Μαδρίτης διέσυρε τη Γιουβέντους στο Τορίνο, με το τελικό 0-3 να μοιάζει τιμητικό για τη "Βέκια Σινιόρα". Η Ρεάλ πήρε νωρίς κεφάλι στο σκορ με εξαιρετικό τελείωμα του Κριστιάνο Ρονάλντο, έπειτα από γύρισμα του Ίσκο στο 3'.

Το πραγματικό highlight, ίσως ολόκληρης της φετινής διοργάνωσης, συνέβη στο 64', όταν μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Μπουφόν και σέντρα του Καρβαχάλ, ο CR7 έπιασε ένα καταπληκτικό ανάποδο ψαλίδι και διαμόρφωσε το 0-2. Η κόκκινη κάρτα που αντίκρυσε δυο λεπτά αργότερα ο Ντυμπάλα έδειξε ότι η Γιουβέντους ήταν πλέον παραδομένη, κι η Ρεάλ ουσιαστικά εξασφάλισε την πρόκριση στους "4" από το πρώτο ματς πετυχαίνοντας και τρίτο γκολ με τον Μαρσέλο στο 72'.

Οι συνθέσεις:

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (Μ.Αλέγκρι): Μπουφόν, Ντε Σίλιο, Μπαρτζάλι, Κιελίνι, Ασαμόα (69' Μάντζουκιτς), Κεντίρα (75' Κουαδράδο), Μπεντανκούρ, Ντόουγκλας Κόστα (69' Ματουιντί), Αλέξ Σάντρο, Ντιμπάλα, Ιγκουαΐν.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Ζ.Ζιντάν): Κέιλορ Νάβας, Καρβαχάλ, Σέρχιο Ράμος, Βαράν, Μαρσέλο, Καζεμίρο, Κρόος, Μόντριτς (82' Κόβατσιτς), Ίσκο (75' Ασένσιο), Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά (59' Λούκας Βάθκεθ).

Στο άλλο ματς, ανάμεσα σε Σεβίλλη και Μπάγερν Μονάχου, οι Ισπανοί που φάνταζαν ως το απόλυτο αουτσάιντερ προηγήθηκαν με τον Σαράμπια στο 32', όμως πήγαν στα αποδυτήρια με σκορ 1-1, αφού το αυτογκόλ του Χεσούς Νάβας στο 37' ξαναέβαλε στο παιχνίδι τους Βαυαρούς.

Η ανατροπή της Μπάγερν ολοκληρώθηκε τελικά στο 68', με την τύχη να διαδραματίζει και πάλι καθοριστικό ρόλο. Το σουτ του Τιάγκο Αλκάνταρα άλλαξε πορεία στον Εσκουδέρο και κατέληξε στα δίχτυα για το τελικό 1-2.

Οι συνθέσεις:

ΣΕΒΙΛΛΗ (Β.Μοντέλα): Νταβίντ Σορία, Χεσούς Νάβας, Κιερ, Λενγκλέ, Σέρχιο Εσκουδέρο, Ενζονζί, Γκουίντο Πισάρο, Φράνκο Βάσκες, Πάμπλο Σαράμπια, Χοακίν Κορέα (78' Σάντρο Ραμίρεθ), Μπεν Γεντέρ (80' Μουριέλ).

ΜΠΑΓΕΡΝ (Γ.Χάινκες): Ούλραϊχ, Κίμιχ, Τζερόμ Μπόατενγκ, Χούμελς, Τζουάν Μπερνάτ (46' Ραφίνια), Χάβι Μαρτίνεθ, Βιδάλ (36' Χάμες Ροντρίγκες), Τιάγκο Αλκάνταρα, Τόμας Μίλερ, Ριμπερί (79' Ρόμπεν), Λεβαντόβσκι.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code