Φίλοι της Ρόδου : Βλέπαμε μια «χιλιοπαιγμένη κασέτα»

Σε μία σκληρή ανακοίνωση προέβη ο σύνδεσμος των οργανωμένων φίλων του σμαραγδένιου  νησιού 19 μέρες μετά τον αγώνα με τον Εθνικό όπου και υποβίβασε τα «ελάφια» στην Α' Ερασιτεχνική κατηγορία της Δωδεκανήσου.
Θυμίζουμε πως η Ρόδος είχε θέσει ως στόχο την άνοδο της στην Β' Κατηγορία φέτος , ωστόσο διάφορες συγκυρίες δεν της το επέτρεψαν .

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κακιάς Σκάλας:

«Τρεις εβδομάδες μετά την καταδικαστική για την Ομάδα μας τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, είμαστε πια σε θέση να βλέπουμε τα πράγματα με πιο καθαρό μυαλό. Έχοντας ξεπεράσει το αρχικό μούδιασμα, και αξιοποιώντας το διάστημα που μεσολάβησε ώστε να προβούμε σε απαραίτητες ενέργειες εκλογής και σύστασης του νέου Δ.Σ. του Συνδέσμου μας, νιώθουμε την ανάγκη να πούμε, έστω και αργά, ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ και ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» στους 2.500 και πλέον φιλάθλους που βρέθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου προκειμένου να στηρίξουν την αγαπημένη μας ομάδα σε μια από τις πιο κρίσιμες στιγμές της ιστορίας της.

Δυστυχώς αποδείχτηκε πως όσο μεγάλη κι αν ήταν η στήριξη και η ώθηση προς την ομάδα μας, δε θα ήταν δυνατόν να βγει ζωντανή από τη φετινή λαίλαπα του γελοίου πρωταθλήματος-παρώδια και των ύπουλων περιστάσεων που έπληξαν για μια ακόμα φορά την ομάδα μας. Αυτό είναι που μας πονάει περισσότερο. Ότι δεν μπορέσαμε να προστατεύσουμε τη Ρόδο μας, ενώ βλέπαμε μια «χιλιοπαιγμένη κασέτα» να εξελίσσεται μπροστά στα μάτια μας. Το ότι βλέπαμε πρόσωπα περήφανα μεν, σκυθρωπά δε να αποχωρούν από το γήπεδο, προσπαθώντας να αντιληφθούν μάταια τα όσα είχαν μόλις συμβεί.

Η δυναμική της Ρόδου φάνηκε ξανά εκείνο το απόγευμα της 1ης Απριλίου. Είναι αυτή η μαγική ικανότητα που έχει το ΕΛΑΦΙ ΜΑΣ, από τα πρώτα κιόλας χρόνια της ζωής του, να ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΕΙ και να φέρνει ΟΛΟ το ΝΗΣΙ δίπλα του. Και η εικόνα του γεμάτου γηπέδου δίνει σε εμάς τη δύναμη να συνεχίσουμε με μεγαλύτερο ζήλο και πείσμα τον αγώνα μας δίπλα στην ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ μας ΟΜΑΔΑ. Και σας διαβεβαιώνουμε ότι θα κάνουμε τα ΠΑΝΤΑ ώστε να επιστρέψει η ΕΛΑΦΑΡΑ μας εκεί που πραγματικά ανήκει και πρέπει να βρίσκεται. Γιατί τελικά ΝΙΚΗΤΕΣ είναι ΑΥΤΟΙ που ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ και ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ!!!

Σ.Φ. Ρόδου «Η Κακιά Σκάλα»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια