ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πανιώνιος και Ξάνθη αρκέστηκαν σε "λευκή" ισοπαλία


Σε ένα παιχνίδι με μεγάλο βαθμολογικό αλλά ελάχιστο - όπως αποδείχθηκε - αγωνιστικό ενδιαφέρον, Πανιώνιος και
Ξάνθη έμειναν στο 0-0 στη Νέα Σμύρνη. Εντυπωσιακή ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι φίλοι των γηπεδούχων.

Στο πρώτο εικοσάλεπτο του αγώνα είδαμε τον Πανιώνιο να μπαίνει με διάθεση στο παιχνίδι και να ψάχνει το γκολ. Στο 7' χάθηκε σπουδαία ευκαιρία για τους γηπεδούχους , όταν μετά από εκτέλεση φάουλ για τον Πανιώνιο από δεξιά με τον Μασούρα, ο Μπανανά πήρε την κεφαλιά και Ζίκβοβιτς απέκρουσε εντυπωσιακά στη δεξιά του γωνία, ενώ στη συνέχεια το κοντινό αριστερό πλασέ του Σταυρόπουλου βρήκε πάνω σε σώμα αντιπάλου.

Στο 9' έγινε ένα σουτ από τον Μασούρα, ενώ στη συνέχεια του πρώτου μέρους η ομάδα της Ξάνθης ισορρόπησε το παιχνίδι και απειλήθηκε μόνο από κάποια μακρινά σουτ. Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα παρέμεινε ο ίδιος και τα λεπτά κυλούσαν χωρίς επικίνδυνες φάσεις από τις δυο ομάδες. Ο Πανιώνιος ήλεγχε την κατοχή, χωρίς να μπορεί να βρει το κάτι παραπάνω, με τους φιλοξενούμενους να είναι άψογα στημένοι στο δικό τους μισό του γηπέδου και να φαίνονται πως ικανοποιούνται και με την ισοπαλία.

Στο 73' απείλησε η Ξάνθη με τον Μεχία που σούταρε έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, και για να ξαναδούμε αξιόλογη επιθετική ενέργεια έπρεπε να περιμένουμε ως το 82' όταν ο Μπαξεβανίδης ανέκοψε τον νεοεισελθών Μακρύλλο που πλησίασε κοντά στο γκολ.

Τα τελευταία λεπτά κύλησαν δίχως τίποτα αξιοσημείωτο, με το ντέρμπι της πέμπτης θέσης να βρίσκει Πανιώνιο και Ξάνθη με έναν παραπάνω πόντο στη βαθμολογική συγκομιδή.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code