ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Όλα ανοιχτά για τους «4» του Europa League


Τα εισιτήρια για τα ημιτελικά της διοργάνωσης θα μάθουμε σήμερα το βράδυ και αναμένουμε μεγάλες μάχες στους σημερινούς αγώνες.

Με το μυαλό στα όσα έχουν συμβεί σε Ρόμη και Μαδρίτη τις τελευταίες μέρες όλα είναι πιθανόν να συμβούν και στα σημερινά παιχνίδια. Συγκεκριμένα η Άρσεναλ καλείται να υπερασπιστεί στη Ρωσία το υπέρ της 4-1 και παίζει κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας για να εξασφαλίσει την πρόκριση.

Η Μαρσέιγ ηττήθηκε με 1-0 στη Γερμανία από τη Λειψία και πλέον κυνηγάει την ανατροπή στην έδρα της. Αντιθέτως, η νεόπλουτη ομάδα θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί το έστω και ρευστό 1-0 και με μόλις ένα γκολ σίγουρα θα βάλει δύσκολα στην ομάδα του Μήτρογλου.

Συναρπαστικό αναμένεται να είναι και το παιχνίδι Σάλτσμπουργκ-Λάτσιο με τον πρώτο αγώνα να λήγει με 4-2 στην Ιταλία και όλα να είναι ανοιχτά για τον επαναληπτικό. Θυμίζουμε πως η αυστριακή ομάδα ήταν αήττητη στη διοργάνωση και έχοντας δυνατή έδρα θα προσπαθήσει για την ανατροπή.

Τέλος, η Σπόρτινγκ υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης και έχοντας ηττηθεί στην Ισπανία με 2-0, θα κυνηγήσει κι αυτή τη μεγάλη ανατροπή για το εισιτήριο στους «4» του Europa League.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code