ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Βήμα Ευρώπης με επίδειξη δύναμης! Αστέρας Τρίπολης-Πλατανιάς 4-0


Ο Μανιάς πέτυχε το ένατο υπέροχο φετινό του γκολ, ο Τόνσο πρόσθεσε άλλα δύο, ο Δουβίκας έβαλε γκολάρα με εντυπωσιακό ψαλιδάκι και ο Αστέρας Τρίπολης διέλυσε τον ουραγό Πλατανιά, κάνοντας πλέον όνειρα για τα προκριματικά του Europa League.


Αυτό το αποτέλεσμα ανέβασε τους Αρκάδες στην πέμπτη θέση μαζί με την Ξάνθη στους 36 βαθμούς. Από την άλλη, οι Κρητικοί υπέστησαν την έκτη σερί τους ήττα και παρέμειναν τελευταίοι με 10 βαθμούς.

Στο πρώτο μέρος ο Αστέρας Τρίπολης κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο. Πέτυχε το γρήγορο γκολ που ήθελε, πίεζε συνεχώς και έφτανε εύκολα στην περιοχή του Πλατανιά, ο οποίος απείλησε σε ελάχιστες περιπτώσεις τον Αθανασιάδη.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι επιχείρησαν να βγουν μπροστά. Είχαν μια καλή στιγμή για την ισοφάριση αλλά στην συνέχεια οι γηπεδούχοι πέτυχαν ακόμα τρία τέρματα και μετέτρεψαν σε τυπική διαδικασία το υπόλοιπο του παιχνιδιού.

Α'ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ο Αστέρας Τρίπολης έδειξε την ποιότητα του, κρατώντας συνεχώς την μπάλα και έδωσε ουσία στην ανωτερότητα του στο 12'. Ο Ματίντα πέρασε για τον Μανιά που ανάμεσα σε δύο αμυντικούς του Πλατανιά, έπιασε ένα όμορφο γυριστό σουτ και άφησε «άγαλμα» τον Κλάγιτς για το 1-0. Το τριφύλλι των Χανίων «έφτιαξε» λίγες φάσεις, με καλύτερη την κεφαλιά του Ντικαμονά που μπλόκαρε ο Αθανασιάδης στο 24'.

Β'ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Οι φιλοξενούμενοι επιχείρησαν να ισοφαρίσουν το παιχνίδι στο 50'. Ο Ενσικουλού έπιασε εξαιρετικό σουτ εκτός περιοχής και δυσκόλεψε αρκετά τον Αθανασιάδη να διώξει. Οι «κιτρινομπλέ» όμως, διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 55'. Ο Κώτσιρας έβγαλε την σέντρα από την αριστερή πλευρά, ο Τόνσο ξέφυγε από τον Ουές και με εξαιρετική κεφαλιά έκανε το 2-0. Ο επιθετικός μονόλογος των Αρκάδων συνεχίστηκε με τον Τάσο Δουβίκα στο 77'. Οι κόντρες ωφέλησαν τον Έλληνα νεαρό επιθετικό που έπιασε πανέμορφο ψαλιδάκι, πετυχαίνοντας το 3-0, με γκολ για χάι λάιτ. Το κερασάκι στην ήδη υπάρχουσα τούρτα νίκης έβαλε και πάλι ο Μάρτιν Τόνσο στο 82'. Ο Αργεντινός επιτελικός μέσος πήρε την μπάλα από τον συμπατριώτη του, τον Ισνάλδο και τελείωσε ιδανικά την φάση από το ημικύκλιο, γράφοντας το τελικό 4-0.


Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης (Τσιφτσής 81'), Μπέρτο, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Κώτσιρας, Ντουντού, Ματίντα (Ισνάλδο 62'), Μουνάφο, Τσιλιανίδης, Τόνσο, Μανιάς (Δουβίκας 72')

Πλατανιάς (Γιάννης Χατζηνικολάου): Κλάγιτς, Ντικαμονά, Ουντότζι (Σίνγκ 89'), Πατράλης, Αγγελόπουλος, Ντουαλά (Στόιτσεφ 66'), Μάλσα, Βάντερσον, Ράχμαν, Παπανικολάου (Ζίκο 71'), Ενσικουλού





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code