ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Βήμα τίτλου για την ΑΕΚ, 3-0 τον Παναθηναϊκό


Ήταν ντέρμπι μέχρι να ... ξεκινήσει, καθώς στη συνέχεια η ΑΕΚ το μετέτρεψε σε πάρτι
τίτλου! Η Ένωση επιβλήθηκε του ανήμπορου να κυνηγήσει κάτι στο ματς Παναθηναϊκού με 3-0 και έκανε ένα ακόμα βήμα προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Σε ένα πρώτο ημίχρονο χωρίς πολλές φάσεις και καλό ρυθμό, η στιγμή του τέρματος του Σέρχιο Αραούχο έκανε τη διαφορά για την ΑΕΚ. Ο Αργεντινός επιθετικός κοντρόλαρε όμορφα με το στήθος έπειτα από βαθιά μπαλιά και ανάμεσα σε δυο αμυντικούς εκτέλεσε τον Βλαχοδήμο με το αριστερό.

Μια στιγμή που επίσης στιγμάτισε το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο ήταν η αποβολή του Εμιλιάνο Ινσούα, με δεύτερη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα στον Αραούχο στο 34'.

Η ΑΕΚ πέτυχε και δεύτερο γκολ, πολύ γρήγορα στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Γκάλο στο 52' να εκμεταλλεύται το γύρισμα του Χουλτ από αριστερά και να σουτάρει κάτω από τα χέρια του πεσμένου Κουρμπέλη για το 2-0.

Στο 56' οι πράσινοι διαναρτυρήθηκαν για πέναλτι σε χέρι του Βράνιες που ο διαιτητής Θάνος θεώρησε ακούσιο, ενώ στο 58' ο Λάζαρος έκανε όμορφη ατομική ενέργεια από αριστερά και με σουτ σημάδεψε το δεξί δοκάρι.

Η Ένωση πλέον έκανε ό,τι ήθελε και στο 68' πέτυχε τρίτο τέρμα με σκόρερ και πάλι τον Αραούχο. Σε κόρνερ από δεξιά, ο Αραούχο πιάνει κεφαλιά αμαρκάριστος, η μπάλα χτυπά στο αριστερό δοκάρι του Βλαχοδήμου, ο Αργεντινός παίρνει το ριμπάουντ και παραμένοντας αμαρκάριστος, κάνει το 3-0 σε κενή εστία.

Στο 79' η ΑΕΚ είχε δοκάρι με τον Μπακασέτα, με τα τελευταία δέκα λεπτά μαζί με τις καθυστερήσεις να κυλούν χωρίς κλασσικές ευκαιρίες, αλλά με ιδιαίτερη ευφορία στην εξέδρα, εκεί όπου οι φίλοι της ΑΕΚ γιόρταζαν το σημερινό βήμα προς τον τίτλο.

Οι συνθέσεις:
ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Μπακάκης, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σιμόες, Κονέ (76' Γαλανόπουλος), Γκάλο, Χριστοδουλόπουλος (62' Μασούντ), Μπακασέτας, Αραούχο (84' Γιακουμάκης).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Γιόχανσον, Κουρμπέλης, Κολοβέτσιος, Ινσούα, Κάτσε (73' Οικονόμου), Τζανδάρης, Λούντ, Κουλιμπαλί, Μουνιέ (61' Λουτσιάνο), Δώνης (73' Μυστακίδης)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code