ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

F1: Ο Sebastian Vettel περιμένει και φέτος έντονο ανταγωνισμό με τον Lewis Hamilton


Με το πρώτο 4ήμερο δοκιμών να έχει ολοκληρωθεί και έχοντας περιορισμένες ενδείξεις λόγω των καιρικών συνθηκών που επικράτησαν στο Μοντμελό, οι πρωταγωνιστές που είναι οι ίδιοι οι πιλότοι, πήραν μια πρώτη γεύση από τα φετινά μονοθέσια.
Ο Sebastian Vettel, o οδηγός της Ferrari φιλοδοξεί να κατακτήσει τον τίτλο και πάλι μετά από τέσσερα χρόνια, επαναφέροντας τους κόκκινους μετά από σχεδόν μια δεκαετία(το 2008) στους τίτλους.

Ο Γερμανός συμφώνησε με την πεποίθηση του Lewis Hamilton ότι η αντιπαλότητα τους μπορεί να γίνει και πάλι “εύθραυστη” εάν Ferrari και Mercedes αποδειχθεί ότι είναι κοντά το 2018 όπως και πέρυσι.

Οι περσινοί πρωταγωνιστές παραμένουν τα φαβορί για τον παγκόσμιο τίτλο και αυτής της σεζόν εν μέσω προσδοκιών ότι το χάσμα μεταξύ των κορυφαίων ομάδων και μεσαίων θα κλείσει ξανά.

Οι δύο τους είχαν αρκετές “στιγμές” τον περασμένο χρόνο, με αποκορύφωμα το Μπακού, ενώ ο πιλότος της Mercedes δήλωσε την περασμένη εβδομάδα για τη μελλοντική τους σχέση:
"Περιμένετε το χειρότερο και ελπίζουμε ότι θα πάει καλύτερα. Ας ελπίσουμε ότι θα είμαι στα καλύτερά μου, έτσι θα υπάρξουν προβλήματα για τους αντιπάλους, επειδή θα ταλαιπωρηθούν από αυτό."

Τα σχόλια του Hamilton τέθηκαν στο Vettel κατά την τελευταία ημέρα του τεστ στη Βαρκελώνη με τον Γερμανό να δηλώνει στο SkySports:
«Νιώθω το ίδιο(σ.σ με τον Hamilton), vομίζω ότι η Mercedes είναι το φαβορί και τη φετινή χρονιά, οπότε αν μπορούμε να είμαστε κοντά - πολύ κοντά - πιο κοντά από πέρυσι, τότε θα ήταν υπέροχο.

"Αλλά είναι ένα μακρύ χρονικό διάστημα, τώρα είναι μόλις Μάρτιος και συνεχίζουμε μέχρι το τέλος του Νοεμβρίου, οπότε είναι πολύ νωρίς από τώρα μέχρι το τέλος της σεζόν".


"Είναι αναπόφευκτο ότι όλοι μεγαλώνουμε, και πάντα η αναμονή(για τίτλους) φαίνεται μεγάλη είτε αν πάρει ένα χρόνο είτε περισσότερο", είπε ο πιλότος της Scuderia συνέχιζοντας:

"Θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι θα επανέρθουμε στους τίτλους. Αυτή είναι η φιλοδοξία και ο στόχος μας, να επιστρέψουμε τα πρωταθλήματα στο Maranello".

Ο Vettel ολοκλήρωσε το πρώτο 4ημερο κάνοντας 218 γύρους κάτι παραπάνω από 1000 χλμ (δεύτερος στη σχετική κατάταξη), ενώ ο πρωταθλητής Hamilton, έθεσε τον ταχύτερο γύρο του test με μέση γόμα την τελευταία ημέρα δοκιμών με 1.19.333.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code