ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

«Ζόρικη» πρόκριση για Γιουβέντους, στο χαλαρό η Μαν. Σίτι!


Δείτε τα αποτελέσματα της εβδομάδας που μας πέρασε για τους «16» του Champions League.

Πολύ δυνατές αναμετρήσεις επιφύλασσε το πρόγραμμα του Champions League για αυτή την εβδομάδα, με μεγάλα ποδοσφαιρικά κλαμπ να μένουν εκτός συνέχειας. Συγκεκριμένα, η Γιουβέντους μετά και το 2-2 στην Ιταλία και με το προβάδισμα πρόκρισης να το έχει η Τότεναμ, πήγε στην Αγγλία για την νίκη και κατάφερε να την πάρει με τελικό σκορ το 1-2 και μάλιστα με ολική ανατροπή.

Η Μάντσεστερ Σίτι έχοντας ως «καβάτζα» το 4-0 στην έδρα της Βασιλείας ήταν πολύ χαλαρή στον επαναληπτικό, με την ελβετική ομάδα να την «τιμωρεί» και να καταφέρνει να πάρει ιστορικό διπλό με τελικό σκορ το 1-2.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχοντας κερδίσει με 3-1 στον πρώτο αγώνα στην Ισπανία, πήγε στο Παρίσι κόντρα στην Παρί με σαφές προβάδισμα για πρόκριση στα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Η απουσία του Νεϊμάρ κόστισε για την ομάδα του Έμερι που δεν κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη πρόκριση και ηττήθηκε και στο Παρίσι με σκορ 1-2.

Το... καθήκον της έκανε η Λίβερπουλ στον επαναληπτικό αγώνα στο «Άνφιλντ» κόντρα στην Πόρτο. Η ομάδα του Κλοπ, έχοντας κερδίσει με το εμφατικό 5-0 στην Πορτογαλία και έχοντας ουσιαστικά εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση έμεινε στο 0-0 στο «Άνφιλντ», με τους φιλοξενούμενους να μην καταφέρνουν να απειλήσουν ιδιαίτερα τους «κόκκινους» και το παιχνίδι να λήγει δίχως κάποιο τέρμα.

Οι αγώνες που απομένουν για τους «16» του Champions League:

Τρίτη 13/3

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Σεβίλλη
Ρόμα-Σαχτάρ

Τετάρτη 14/3

Μπεσίκτας-Μπάγιερν Μονάχου
Μπαρτσελόνα-Τσέλσι

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code