ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ξεκινάει η έρευνα για ανθρωποκτονία του Αστόρι!


Ο εισαγγελέας του Ούντινε, Αντόνιο Ντε Νικολό, έκανε γνωστό πως βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες που αφορούν ανθρωποκτονία για τον θάνατο του παίκτη της Φιορεντίνα, Νταβίντε Αστόρι.


Υπενθυμίζεται πως ο άτυχος 31χρονος βρέθηκε νεκρός το πρωί της Κυριακής σε ξενοδοχείο που βρισκόταν η Φιορεντίνα, λίγες ώρες πριν αντιμετωπίσει την Ουντινέζε.

Άπαντες θεώρησαν πως ο θάνατος του Ιταλού αμυντικού προήλθε από καρδιακή ανακοπή. Πλέον όμως η αυτοψία στη σωρό του Αστόρι θα ξεκαθαρίσει πολλά για τις αιτίες του θανάτου του.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παίκτης βρέθηκε ξαπλωμένος στο κρεβάτι, χωρίς πάντως να υπάρχουν σημάδια εισβολής.

Αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ντε Νικολό: “Έχουμε ανοίξει την απαραίτητη διαδικασία ώστε να ερευνηθεί το ενδεχόμενο ανθρωποκτονίας, η οποία μέχρι τώρα αποδίδεται σε άγνωστο. Θα γίνει και η αυτοψία και θα μπορέσουμε να έχουμε περισσότερα στοιχεία στη διάθεσή μας”
«Είναι μια διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί ώστε να διαπιστωθεί αν ο θάνατος οφείλεται σε τραγικές συγκυρίες ή αν προέκυψε μετά από παρέμβαση άγνωστου ατόμου»


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code