ΒΟΜΒΑ: Διακόπτεται το πρωτάθλημα

Μετά τα όσα συνέβησαν στην Τούμπα στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ υπήρξαν γρήγορες αντιδράσεις από πλευράς κυβέρνησης.
Συγκεκριμένα το υπουργείο Αθλητισμού σκεφτόταν την διακοπή του πρωταθλήματος μέχρι ... νεοτέρας.

Κάτι το οποίο μας επιβεβαίωσε πριν από λίγο ο Υφυπουργός Αθλητισμού , κ.Βασιλειάδης σε επίσημη τοποθέτηση του στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Υφυπουργού:

«Η κυβέρνηση εδώ και τρία χρόνια έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια για να εξυγιάνει τον πολύπαθο χώρο του ποδοσφαίρου. Έχουμε κερδίσει πολλά, μένουν περισσότερα να γίνουν. Σε κάθε περίπτωση δεν θα διακινδυνεύσουμε την προσπάθεια να αναστηθούν φαινόμενα του παρελθόντος και να γυρίσουμε πίσω, αναλαμβάνοντας και το όποιο πολιτικό κόστος. Οι κανόνες ισχύουν για όλους και έναντι όλων και υπό αυτό το πρίσμα αποφασίσαμε την διακοπή του πρωταθλήματος τις επόμενες ώρες».

«Θα έχουμε συζητήσεις με την Ομοσπονδία, τους φορείς και την Λίγκα. Είμαστε σε ανοιχτή επικοινωνία με την UEFA και δεν θα εκκινήσει ξανά, αν δεν συμφωνήσουμε σε ένα σαφές από όλους πλαίσιο κανόνων για να προχωρήσουμε μπροστά. Δεν κάνουμε πίσω στην μάχη για διαφάνεια».

Όσον αφορά το Grexit: «Τα πάντα είναι στο τραπέζι. Τις επόμενες ώρες θα έχουμε συζητήσεις, πρέπει όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Περιμένουμε προτάσεις από την Ομοσπονδία και την Λίγκα για να ακολουθήσουν και άλλες ανακοινώσεις. Προχωράμε σε μία επ' αόριστον διακοπή και βλέπουμε με ένα νέο πλαίσιο κανόνων αυστηρότερων σε θέματα ασφάλειας, με αυστηρότερες ποινές, με την βούληση όλων. Θα ληφθούν οι απαραίτητες πρόνοιες, θα έχουμε επικοινωνία με την UEFA τις επόμενες ώρες, όλοι είναι σοκαρισμένοι».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια