Μελισσανίδη , είσαι μεγάλος μάγκας!

Ο άνθρωπος που είχε «καβούρια στις τσέπες» , όπως πολλοί έλεγαν, βρίσκεται μόλις μισό πόδι από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Την πρωταπριλιά λοιπόν , που ακούγεται σαν ψέμα, το πρωτάθλημα ξεκινάει εκ νέου και η ΑΕΚ είναι έτοιμη να «σηκώσει την κούπα» λίγο πρόωρα εάν και εφόσον καταφέρει να πάρει το τρίποντο απέναντι στον Παναθηναϊκό των χιλίων προβλημάτων.Ποιος κρύβεται όμως πίσω από αυτή την τόσο μεγάλη επιτυχία για τους κιτρινόμαυρους ; Φυσικά ο μεγαλομέτοχος της , Μελισσανίδης.

«Ο τζάμπας ζει»
Ο πρόεδρος όπως πολλοί τον αποκαλούν, από την στιγμή που επέστρεψε στα λημέρια του ποδοσφαίρου είχε αποφασίσει να «ρίξει» την ομάδα της καρδιάς (έτσι ισχυρίζεται από μεγάλη μερίδα των οπαδών )του προκειμένου να την πάρει με μηδενικό χρέος και να ξεκινήσει από την αρχή η όλη ιστορία της επιστροφής.Πολλοί ήταν αυτοί που τον κατηγόρησαν για αυτή του την πράξη, αλλά εκείνος ήξερε...Ήταν το 2013 όταν ο Δικέφαλος αναγκαζόταν να αγωνιστεί στα αποκαλούμενα χωράφια της Γ' Εθνικής ,2014 σε αυτά της Β' και πλέον το 2015 η Ένωση επιστρέφει δυναμικά και πάνω απ' όλα υγιής στα σαλόνια της Superleague.Μία επιστροφή που συνοδεύτηκε με κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος απέναντι στον Ολυμπιακό.

«Μας κοροϊδεύει για το γήπεδο»
Πολλοί ήταν αυτοί που έτρεξαν να τον κατηγορήσουν για την καθυστέρηση της έναρξης των εργασιών για την Αγιά Σοφιά.Ο «Τίγρης», από τότε που ανέλαβε ξανά τον σύλλογο ήξερε πολύ καλά και το έλεγε και προς τα έξω πως ομάδα χωρίς γήπεδο , προκοπή δεν θα δει. Για διάφορους λόγους, που έχουν να κάνουν με την γραφειοκρατία και την περιφέρεια της Ν.Φιλαδέλφειας τα πλάνα για την ανέγερση του νέου γηπέδου καθυστέρησαν. Ο σοφός λαός μας όμως λέει πως «κάλιο αργά παρά ποτέ», έτσι και έγινε.Η Αγιά Σοφιά πλέον είναι γεγονός και οι εργασίες για την ανέγερση της είναι σε εξέλιξη και μπορεί να τις παρακολουθήσει κάθε οπαδός της ΑΕΚ και μη από εδώ.

«Με ελεύθερους και δανεικούς δεν κάνεις ομάδα»
Κατέρριψε έναν μύθο που είχαν δημιουργήσει κυρίως οι οπαδό της ΑΕΚ ο Μελισσανίδης. Και με ελεύθερους και με δανεικούς μπορείς να χτίσεις ομάδα πρωταθλητισμού. Δεν μιλάμε μόνο για φέτος, αλλά για τα 3 αυτά χρόνια που η Ένωση είναι στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος. Εάν και εφόσον βρίσκεσαι εκεί , τότε σημαίνει πως «ναι έχεις ομάδα για πρωτάθλημα». Το θέμα των προπονητών είναι μία άλλη διαφορετική κατάσταση.Έτσι, οι κιτρινόμαυροι φέτος με ομάδα που κοστολογείται στο 1 εκατομμύριο και 16 χιλιάδες  , έρχεται στην 3η δυναμικότερη από αυτή την άποψη ομάδα, με Ολυμπιακό να προηγείται με 2 εκατομμύρια και 51 χιλιάδες και τον ΠΑΟΚ στην 2η θέση με 1 εκατομμύριο και 78 χιλιάδες.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια