Βιεϊρίνια, Πέλκας, Μαλεζάς σε εκδήλωση για πρωτοπόρες μεθόδους θεραπείας

 Σε συνεργασία με το το Ορθοπεδικό κέντρο TheMIS
που στελεχώνει το ιατρικό επιτελείο του συλλόγου διοργάνωσαν διεθνή επιστημονική ιατρική ημερίδα στο γήπεδο της Τούμπας, την οποία παρακολούθησαν και οι Βιεϊρίνια, Πέλκας και Μαλεζάς.
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ:
Η εκδήλωση διεξήχθη στα πλαίσια του "ACP on Tour", μιας παγκόσμιας ιατρικής παρουσίασης καινοτόμων και πρωτοπόρων μεθόδων θεραπείας μυοσκελετικών βλαβών, με τη συμβολή της Arthrex Bioacademy και της εταιρίας "Κώστας Α. Παπαέλληνας". Στην ημερίδα θα έγινε εξειδικευμένη παρουσίαση και συζήτηση γύρω από τη χρήση προηγμένων βιολογικών θεραπειών στον επαγγελματικό αθλητισμό, την οστεοαρθρίτιδα και την καθημερινή ιατρική πράξη.


Οι διακεκριμένοι επιστήμονες ξεναγήθηκαν στους χώρους του γηπέδου της Τούμπας, με οδηγό τον γιατρό της Α Ομάδας, Μανώλη Παπακώστα, πριν ξεκινήσει η συζήτηση με τις τελευταίες εξελίξεις πάνω στις βιολογικές θεραπείες. Οι ομιλητές παρέλαβαν αναμνηστικές φανέλες από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ενώ είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν και με παίκτες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Πιο συγκεκριμένα το παρών έδωσαν οι Δημήτρης Πέλκας, Αντελίνο Βιεϊρίνια και Στέλιος Μαλεζάς, οι οποίοι παρακολούθησαν με ενδιαφέρον τις ομιλίες".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια