ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Έδειξε σημεία ζωής ο Απόλλων και ελπίζει για παραμονή!


Μεγάλη νίκη για την «Ελαφρά Ταξιαρχία» κόντρα στον Παναιτωλικό με 2-1, που της δίνει τεράστια βαθμολογική ανάσα και την κρατάει ζωντανή στην μάχη που δίνει για την διεκδίκηση της παραμονής της στην κατηγορία!

Α΄ ημίχρονο:
Ο Παναιτωλικός μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και προσπάθησε από τα πρώτα λεπτά να πάρει την κυριαρχία του αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι έχοντας την κατοχή και καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας έλεγχαν το παιχνίδι μέχρι το πρώτο 20λεπτο, με τον Απόλλων να βρίσκει τα πατήματά του και να παίρνει σιγά σιγά μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Η πρώτη σοβαρή επίσκεψη στην περιοχή του Παναιτωλικού ήρθε στο 20ο λεπτό, με τον Αλμπάνη να συγκλίνει από τα αριστερά και να προσπαθεί να αιφνιδιάσει τον Κυριακίδη με διαγώνιο σουτ, ωστόσο ο 30χρονος τερματοφύλακας έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ και κράτησε το 0-0. Με τον ρυθμό να έχει πέσει στα επόμενα λεπτά όλα έδειχναν πως οι δύο ομάδες θα πάνε ισόπαλες στα αποδυτήρια, ωστόσο από ένα κόρνερ που κέρδισε ο Απόλλων στο 45΄ και εκτελέστηκε από τον Ναδάλες, ο Μπαρμπόσα απομάκρυνε άτσαλα και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του και έτσι η «Ελαφρά Ταξιαρχία» πήγε στα αποδυτήρια με το υπέρ της 1-0.

Β΄ ημίχρονο:
Με την ψυχολογία των γηπεδούχων να είναι στα ύψη από το τέρμα που σημείωσαν στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους, λίγο έλειψε οι παίκτες του Παράσχου να πετύχουν και δεύτερο τέρμα μόλις στο 47΄! Ο Κονέ σέντραρε από τα δεξιά, ο Αλμπάνης δεν κατάφερε να πάρει την κεφαλιά, με τον Μύγα να βρίσκει την μπάλα και παραλίγο να την στείλει στα δίχτυα της ομάδας του και να έχουμε δεύτερο αυτογκόλ στον αγώνα! Τέσσερα λεπτά αργότερα υπήρξε έντονη αψιμαχία μεταξύ του Στόουκς και του Μπεραχίνο, με τον Άγγλο επιθετικό να χτυπά με τον κεφάλι τον παίκτη του Παναιτωλικού και να «γλιτώνει» με κίτρινη κάρτα. Ο Απόλλων έχοντας το προβάδισμα και το μομέντουμ του αγώνα δεν σταμάτησε να πιέζει τους φιλοξενούμενους και στο 58΄ κατάφερε να πετύχει και δεύτερο τέρμα με σκόρερ τον Αλμπάνη. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός έκανε εξαιρετική ενέργεια από τα αριστερά, δοκίμασε το πόδι του έξω από την περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, με την βοήθεια του δοκαριού. Στο 71΄ ο Παναιτωλικός μείωσε σε 2-1, με πλασέ του Ρόσα από κοντά, με την μπάλα να «καίει» στα τελευταία λεπτά! Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για το γκολ της ισοφάρισης, ωστόσο δεν κατάφεραν να το πετύχουν και έτσι η «Ελαφρά Ταξιαρχία» πήρε νίκη μετά από 4 ολόκληρους μήνες, διατηρώντας τις ελπίδες της για παραμονή στην Superleague!

Οι συνθέσεις:

Απόλλων (Γιώργος Παράσχος): Χουάντερσον, Στάθης, Ζησόπουλος, Κύργιας, Ναδάλες, Παπάζογλου, Τσουκαλάς, Κονέ, Μενδρινός, Αλμπάνης, Στόουκς

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μύγας, Μιχάι, Άργκους, Μαρινάκης, Μπεχεράνο, Ντίας, Μάζουρεκ, Ρόσα, Μπαρμπόσα, Μοράρ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code