Παναθηναϊκός: Αφαίρεση τριών βαθμών λόγω Βέμερ - sportsnewsgreece

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2018

Παναθηναϊκός: Αφαίρεση τριών βαθμών λόγω ΒέμερΤο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ επέβαλε στον Παναθηναϊκό ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών για οφειλόμενα προς τον Γενς Βέμερ.Η ΕΠΟ έκανε γνωστό ότι επιβάλει ποινή εις βάρος του Παναθηναϊκού και συγκεκριμένα αφαίρεσης τριών βαθμών, όμως ταυτόχρονα αναφέρει ότι "απορρίπτει την αίτηση κατά το σκέλος της ενεργοποίησής της"! Τι συνεπάγεται αυτή η απόφαση; Ότι χρειάζεται νέα δίκη για την ενεργοποίηση της απόφασης, αν ασφαλώς έως τότε ο Παναθηναϊκός δεν έχει έρθει σε συμφωνία με τον Γερμανό δεξιό μπακ.


Αναλυτικά η απόφαση:

«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έλαβε την εξής απόφαση σχετικά με την υπόθεση μεταξύ του ποδοσφαιριστή Jens Alexander Wemmer και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Απορρίπτει την αίτηση κατά το σκέλος της ενεργοποίησης. Δέχεται κατά τα λοιπά την αίτηση ως προς το σκέλος της επιβολής ποινής. Επιβάλλει ΠΑΕ με την επωνυμία «ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του JENS ALEXANDER WEMMER, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 548/2017 τελεσίδικης απόφασης της της Α’ Ε.Ε.Ο.Δ της ΕΠΟ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».

Σημειώνεται ότι για να ενεργοποιηθεί η ποινή θα πρέπει να γίνει νέο δικαστήριο. Το καλό σενάριο είναι οι δύο πλευρές να συζητήσουν εκ νέου προκειμένου να βρεθεί λύση, μέσα στο διάστημα που μεσολαβεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Top Ad

Responsive Ads Here