ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αστέρας Τρίπολης: Ο Παναθηναϊκός και το βατό πρόγραμμα


Ο Αστέρας Τρίπολης στρέφει όλη την προσοχή του στην δύσκολη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο Απόστολος Νικολαΐδης το Σάββατο (10/3) στις 19.30.

Όπως είναι λογικό μετά τον θρίαμβο επί του ΠΑΟΚ αλλά και την καλή εμφάνιση με τον Πανιώνιο, η ψυχολογία της ομάδας βρίσκεται στα ύψη.

Παρόλα αυτά, ο Σάββας Παντελίδης κατάφερε να κρατήσει συγκεντρωμένους τους παίκτες του ενόψει της συνέχειας και να διαχειριστεί σωστά αυτή την αγωνιστική άνοδο της ομάδας του.

Μπροστά του τώρα ο Αστέρας θα βρει για τελευταία φορά φέτος μια μεγάλη ομάδα, τον Παναθηναϊκό, που στην έδρα του μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε αντίπαλο, γιαυτό και θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσπάθεια έστω και για τον βαθμό της ισοπαλίας.

Το πρόγραμμα όμως που ακολουθεί στις τελευταίες 5 αγωνιστικές δε φοβίζει κανέναν στην Τρίπολη. Και αυτό διότι περιλαμβάνει ομάδες που δεν έχουν ουσιαστικό στόχο στο πρωτάθλημα (Λεβαδειακός και Παναιτωλικός, που έχουν λιγοστές ελπίδες για πεντάδα, ή τον Πλατανιά που έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες για παραμονή).

Αλλά ακόμα και αυτές που παίζουν για την σωτηρία τους και έχουν ένα παραπάνω κίνητρο (Κέρκυρα, Απόλλων Σμύρνης) είναι ομάδες που υστερούν σε δυναμική και θα έχουν πολύ δύσκολο έργο απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης που βλέπουμε την φετινή χρονιά.

Επομένως, γίνεται εύκολα αντιληπτό πως ο απόλυτος ρυθμιστής της κατάστασης για την κατάληψη της πέμπτης θέσης είναι η ομάδα της Αρκαδίας.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code