ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Απότομη προσγείωση στην Αρκαδία! Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 3-2



Ο Αστέρας Τρίπολης πιάνοντας καταπληκτική απόδοση σε έναν αγώνα θρίλερ, έβαλε τέλος στο σερί του ΠΑΟΚ που πλέον υποχώρησε αρκετά στην κούρσα του τίτλου.

Αυτό το αποτέλεσμα έφερε τους γηπεδούχους ισόβαθμους στην πέμπτη θέση με τους Πανιώνιο και Ξάνθη στους 32 βαθμούς. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι έχασαν την ευκαιρία να απομακρυνθούν από τους διώκτες τους και έμειναν στους 52 βαθμούς.

Ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχτηκε τον ΠΑΟΚ στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League ΣΟΥΡΩΤΗ.

Στο πρώτο μέρος οι «κιτρινομπλέ» ήταν ελαφρώς καλύτεροι αλλά σπατάλησαν σημαντικές ευκαιρίες και δέχτηκαν την ισοφάριση του «Δικεφάλου» σε ένα κρίσιμο χρονικά σημείο.

Στο δεύτερο μέρος οι Αρκάδες πέτυχαν το γρήγορο γκολ που ανάγκασε τους «ασπρόμαυρους» να κυνηγούν στο σκορ και να ισοφαρίζουν με πέναλτι στις καθυστερήσεις, αλλά να παθαίνουν «ανακοπή» από τον Ιγκλέσιας στο τελευταίο λεπτό.

Α'ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Μετά από κάποιες "χλιαρές" προσπάθειες και από τις δύο πλευρές, ο Αστέρας ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ, κατόπιν ωραίας ομαδικής συνεργασίας στο 18'. Ο Τσιλιανίδης έκανε την παράλληλη, ο Τόνσο άφησε την μπάλα να καταλήξει στον Κυριακόπουλο και εκείνος με συρτό πλασέ έκανε το 1-0. Στο 32ο λεπτό ο Μανιάς έκανε λάθος επιλογή καθώς σούταρε άστοχα αντί να πασάρει στον αμαρκάριστο Τσιλιανίδη και λίγο αργότερα ήρθε η τιμωρία. Στην πρώτη του καθαρή φάση για γκολ ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε το ματς στο 37'. Ο Μακ μετά από ωραία ενέργεια, γύρισε την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι και ο Τζάλμα Κάμπος την έστειλε με προβολή εξ'επαφής στα δίχτυα για το 1-1.

Β'ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν το δεύτερο μισό με τον ιδανικότερο τρόπο, ανακτώντας το προβάδισμα στο 53'. Ο Κυριακόπουλος από σκόρερ "ντύθηκε" δημιουργός, έβγαλε την σέντρα που έχασε ο Κρέσπο και ο Τόνσο τελείωσε από κοντά την φάση για το 2-1. Στα επόμενα λεπτά οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν μπάλα χωρίς όμως να βρίσκουν διαδρόμους για κάποιο γκολ με τον Αστέρα να έχει ξανά κάποια καλά σουτ. Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τους Αρκάδες προήλθε από το σουτ εντός περιοχής του Ντουντού που έδιωξε με υπερένταση ο Πασχαλάκης στο 75'. Οι Θεσσαλονικείς απείλησαν με τις κεφαλιές των Πρίγιοβιτς και Βαρέλα στο 76' αλλά έπεσαν πάνω στον εκπληκτικό Αθανασιάδη. Στο 78' ήρθε το γκολ για τον ΠΑΟΚ με τον Βαρέλα, αλλά δε μέτρησε αφού ήταν εκτεθειμένος ο Μαουρίσιο που επηρέαζε την φάση. Η τεράστια ευκαιρία για τον «Δικέφαλο» χάθηκε με τον Κρέσπο να αστοχεί από τα 2 μέτρα με κοντινή κεφαλιά στο 88'. Ο ΠΑΟΚ κατάφερε τελικά να ισοφαρίσει σε 2-2 μετά από πέναλτι του Πρίγιοβτις στο 97'. Ο αγώνας είχε άλλη μια τελευταία συγκίνηση με τον Κώτσιρα στο 98' να δίνει στον Ιγκλέσιας και αυτός να χαρίζει τη νίκη στoν Αστέρα με 3-2.


Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Μπέρτος (Κώτσιρας 46'), Γιαννούλης, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Τσιλιανίδης, Κυριακόπουλος (Ντουντού 67'), Τόνσο, Μανιάς (Καλτσάς 84')

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Βαρέλα, Κρέσπο, Μάτος, Βιεϊρίνια, Σάχοβ (Αζεβέδο 69'), Μαουρίσιο, Κάμπος (Κουλούρης 83'), Πέλκας, Μακ (Μπίσεβσαρ 57'), Πρίγιοβιτς

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code