Ατρόμητος: Ανανέωσε ο Κάναντι μέχρι το 2019


Η φανταστική πορεία του Ατρόμητου στο πρωτάθλημα είναι έργο Κάναντι και σήμερα ήρθε η επιβράβευση!

Η «κυανόλευκη» διοίκηση τα βρήκε σε όλα με τον Αυστριακό τεχνικό, ο οποίος ανανέωσε την συνεργασία του για ακόμα ένα χρόνο.

Να σημειωθεί πως ανανεώθηκε για ακόμα ένα έτος και το συμβόλαιο του άμεσου συνεργάτη του 47χρονου προπονητή, Έρικ Οριέ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της για ένα ακόμα χρόνο με τον προπονητή, Νταμίρ Κάναντι.
Η εξαιρετική πορεία της ομάδας μας τη φετινή χρονιά και η εμφανής αγάπη του κόσμου της ομάδας μας στο πρόσωπο του Αυστριακού τεχνικού, οδήγησαν τους ιθύνοντες του συλλόγου στην ανανέωση της συνεργασίας με τον κ. Κάναντι με στόχο την σταθεροποίηση της ομάδας σε υψηλό επίπεδο.
Ο Νταμίρ Κάναντι ήρθε στην ομάδα μας στα τέλη Ιουλίου και κατάφερε να δημιουργήσει ένα ιδιαίτερα αξιόμαχο σύνολο με αρκετούς νέους παίκτες που έπαιξαν όμορφο ποδόσφαιρο και κατάφεραν την επίτευξη της επιστροφής του Ατρομήτου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις».
Ο  Νταμίρ Κάναντι από την μεριά του έβαλε στόχο την σταθεροποίηση του Ατρόμητου στο υψηλότερο επίπεδο, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στους Σπανό και Αγγελόπουλο.

«Να σταθεροποιήσουμε την ομάδα σε υψηλό επίπεδο»

«Ξεκινήσαμε μια καινούρια προσπάθεια την περασμένη σεζόν και ήθελα πολύ να μείνω εδώ και να συνεχίσω αυτή την προσπάθεια μέχρι το τέλος της. Ήθελα να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου ο πρόεδρος κ. Σπανός και ο τεχνικός διευθυντής κ. Αγγελόπουλος.
Ο στόχος μας από δω και πέρα είναι να σταθεροποιήσουμε την ομάδα σε υψηλό επίπεδο κάτι που φυσικά δεν θα είναι εύκολο. Χρειάζεται πολλή δουλειά και συγκέντρωση αλλά και τη βοήθεια του κόσμου που πάντα τον αισθανόμαστε δίπλα μας είτε εντός είτε εκτός έδρας. Η αγάπη που δείχνει ο κόσμος για την ομάδα μας βοήθησε φέτος να πετύχουμε τους στόχους μας και έτσι θα τα καταφέρουμε και την επόμενη χρονιά.
Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή τη συμφωνία και για τον τρόπο που όλο αυτό το διάστημα τη χειρίστηκε ο μάνατζερ μου και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας κ. Αγγελόπουλος φτάνοντας στην ανανέωση του συμβολαίου μου».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια